20 Dükkanı Dolaştı, Sonunda Böyle Çaldı (Özel)

20 Dükkanı Dolaştı, Sonunda Böyle Çaldı (Özel)

Ümraniye’de, yaklaşık 20 dükkanı dolaştıktan sonra bir işyerinden cep telefonu çalan hırsız kameraya yakalandı. Olay, dün akşam saatlerinde Atakent Mahallesi’ndeki bir iş yerinde meydana geldi. İddialara göre çevredeki dükkanları gezdikten...

Ümraniye’de, yaklaşık 20 dükkanı dolaştıktan sonra bir işyerinden cep telefonu çalan hırsız kameraya yakalandı.

Olay, dün akşam saatlerinde Atakent Mahallesi’ndeki bir iş yerinde meydana geldi. İddialara göre çevredeki dükkanları gezdikten sonra bir telefoncu mağazasına gelen kimliği belirsiz şahıs, yaklaşık 1000 liralık akıllı telefonu çaldı. Hırsızlık anı iş yerindeki kameralar tarafından saniye saniye görüntülendi.

Kamera kayıtlarına yansıyan görüntülerde; müşteri gibi gelen zanlı tezgahtardan bir telefon istiyor. Uzun süre telefonu inceleyerek görevlinin dikkatini dağıtmaya çalışan zanlı içeriye başka bir müşterinin girmesini fırsat bilerek telefonun yerini değiştiriyor. Dakikalarca cebine atmak için uygun zamanı bekleyen şahıs, tezgahtarın başka müşteriyle ilgilenmesini fırsat bilerek telefonu alıyor. Daha sonra dışarıda yaşanan kargaşayı bahane eden zanlı dükkandan çıkarak gidiyor. Hırsızlık dakikalar sonra anlaşılıyor. Telefonun yerinde olmadığını fark eden tezgahtar güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyince soyulduğunu anlıyor.

Bu arada iş yerinde yaşanan hırsızlığı anlatan Adnan Odabaş, telefonu çalan şahsın yaşlı olması nedeniyle şüphelenmediklerini söyledi. Odabaş, yüzü kameralarda net bir şekilde görülen şahsın kısa çevredeki bütün dükkanları dolaştığını, kısa sürede yakalanmasını beklediğini ifade etti.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.