2. yarı çok farklı olacak

2. yarı çok farklı olacak

Konya Anadolu Selçukluspor’da Antalya kampı devam ediyor. Yeşil beyazlıların tecrübeli ismi Ahmet Önay ikinci yarıda daha farklı bir Konya Anaadolu Selçukluspor izlettireceklerini söyledi.

Spor Toto 2. Lig’de mücadele eden temsilcimiz Konya Anadolu Selçukluspor’da devre arası kampı Antalya’da devam ediyor. Yeşil beyazlılar dünü çift çalışma ile gerçekleştirdi. Teknik Direktör İlker Erol yönetimindeki antrenmana tüm oyuncular katılırken,  yeni transfer Aydın Kuzu ise takımdan ayrı olarak çalışmalarına devam ediyor.

“BİR ŞEYLER DEĞİŞİYOR”

Yeşil beyazlıların tecrübeli oyuncusu Ahmet Önay kampın güzel bir hava da devam ettiğini belirterek, “Yaklaşık  bir haftadır buradayız e çalışmalarımız güzel bir havada devam ediyor. Yeni hocamız ile birlikte bir şeyler değişmeye başladı. Bunu görebiliyoruz. İlk hazırlık maçımızı yaptık. Yenilmiş olsak da bunların bir gösterge olamayacağı gerçeğini unutmamak lazım. Kampın sonuna doğru daha iyi ve lige hazır olacağımıza eminim.” dedi.

“İKİNCİ YARI FARKLI OLACAK”

Ligin ikinci devresinin ilk yarıya göre daha zorlu olacağını bildiklerini söyleyen Ahmet, “Bir gerçek ki ikinci yarı daha zorlu geçecek. Takımlar hem şampiyonluk adına hem de ligden düşmeme adına mücadele verecekler. Bu anlamda bizimde önümüzde çok iş var. Ancak takımda bir şeylerin düzelmeye başladığının sinyallerini alıyoruz. İkinci yarıda taraftarımıza daha iyi mücadele eden ve daha çok gol atan bir Anadolu Selçukluspor izletmek istiyoruz. İkinci yarının ilk yarıdan çok daha farklı olacağını söyleyebilirim.” dedi.

“KİMİN OYNADIĞI ÖNEMLİ DEĞİL”

Ahmet ilk yarıda gösterdiği performansla ilgili olarak, “Bildiğiniz gibi ilk yarıda Abdullah ile birlikte yine zaman zaman görev değişiklikleri yaptık. Onun yokluğunda ben, ben yokken de o görev aldı. Kendi adıma takıma katkı verebildiğime inanıyorum. Ama şunun yanlış anlaşılmasını da istemem. Takımda asıl olan takımın başarısı. Bu nedenle de kimin oynadığının pek önemi yok. Sezon sonunda istediğimiz noktada olduğumuzda hepimiz başarılı olacağız.” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.