2. tur takımları belli oldu

2. tur takımları belli oldu

1. Tur heyecanı sona ererken; 2. Tura yükselen takımlar arasında

Karatay Belediyesi’nin 12 yıldır gelenek haline getirdiği ve kurumlar arası dayanışmayı spor ile desteklemeyi hedeflediği Resmi Kurumlar Arası Futbol Turnuvasında 1. Tur heyecanı sona ererken; 2. Tur’a yükselen takımlar arasında. Aslanlı Kışla Suni Çim Sahada gerçekleşen ve 30 takımın mücadele ettiği turnuva, 27 Nisan-8 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek. Heyecanın dorukta geçtiği karşılaşmalarda bütün takımlar şampiyonluk için ter döküyor. Düzenlenen turnuva birimler arası kaynaşmaya destek olurken personelinin iş dışında da birliğini ve dayanışmasını arttırmaya devam ediyor.

Karatay Belediyesi, Konya Adliyesi, Konya Büyükşehir Belediyesi, İl Sağlık Müdürlüğü, Meram Belediyesi Özel Kalem, Beyhekim Ağız ve Diş, Sosyal Güvenlik Kurumu, Selçuklu İlçe Milli Eğitim, İl Milli Eğitim Masterler, Başkent Üniversitesi, İl Afet ve Acil Durum, İl Özel İdare Kararlar, Eğitim Araştırm Hastanesi, Konya Gar Müdürlüğü, Numune Hastanesi, DSİ 4. Bölge Müdürlüğü 1. Turu tamamlayarak 2. Tur’a yükselen takımlar oldu. 1. Tur’un ilk üçü ise sırası ile Selçuklu İlçe Milli Eğitim, Konya Adliyesi ve İl Sağlık Müdürlüğü oldu.

2. Tur maçları ise dün oynanan Konya Adliyesi-Numune Hastanesi İl Sağlık Müdürlüğü-Karatay Belediyesi Beyhekim Ağız Ve Diş-İl Afet ve Acil Durum Selçuklu İlçe Milli Eğitim -Meram Belediyesi maçaları ile başladı. Bugün oynanacak maçların programı ise şöyle: 18.00 Başkent Üniversitesi-Konya Gar Müdürlüğü 17.00 İl Özel İdare Kararlar-Dsi 4.Bölge Müdürlüğü 19.00 Konya Büyükşehir Belediye-İl Milli Eğitim Masterler 16.00 Sosyal Güvenlik Kurumu-Eğitim Araştırma Hastanesi.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.