2. Ligde perde kapanıyor

2. Ligde perde kapanıyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, geçtiğimiz hafta oynadığı Tokatspor maçı ile sezonu tamamladı

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, geçtiğimiz hafta oynadığı Tokatspor maçı ile sezonu tamamladı. Oynanacak son haftayı maç yapmadan kapatacak olan yeşil-beyazlılar, ligi 44 puan ve 10. sırada bitirdi. Geçtiğimiz sezonda yeni bir kadro ile mücadele eden ve beklenileni veremeyen Şekerspor’da yeni sezon hazırlıkları önümüzdeki günlerde başlayacak. Şekerspor’da artık tüm hesaplar gelecek sezon için yapılacak. Bu yıl aradığı başarıyı yakalayamayan zirve yarışının uzağında kalarak ligi orta sıralarda tamamlayan yeşil-beyazlılarda belirlenecek hedef doğrultusunda transfer çalışmaları yapılacak. Sezon sonuna kadar sözleşme yapılan Teknik Direktör Mustafa Çapanoğlu’nun takımda kalıp kalmayacağı da belirsiz. Yurt dışında bulunan Başkan Yavuz Erence’nin dönüşü beklenirken, yapılacak yönetim kurulu toplantısının ardından kollar sıvanacak. 

2. LİG’DE SON HAFTA HEYECANI

Spor Toto 2. Lig’de 2011-2012 sezonu bugün oynanacak karşılaşmalarla sona erecek. 17’şer takımdan oluşan 2 grubun bulunduğu 2. Lig’de gruplarını lider tamamlayan Şanlıurfaspor ve 1461 Trabzon, ligin bitimine 1 hafta kala 1. Lig’e yükselmeyi garantilemişti. 1. Lig’e yükselecek son takım ise 8 takımın katılacağı Play-Off maçları sonucunda belli olacak. Her grubu 2., 3., 4. ve 5. bitiren takımlar Play-Off oynama hakkını kazanacak. Play-Off maçları tarafsız sahada ve tek maç eleme usulüne göre oynanacak. Finali kazanan ekip 1. Lig’e yükselecek üçüncü ve son takım olacak. Play-Off kurası bugün saat 13.00’de Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde çekilecek. 2. Lig’de gruplarında 15, 16 ve 17. sıraları alan toplam 6 takım ise 3. Lig’e düşecek.

2. Lig’de normal sezonun son hafta maç programı ise şöyle: Beyaz Grup Bugün: 15.30 Tepecikspor-Altay (Tepecik Belediye) 15.30 Turgutluspor-Yeni Malatyaspor (Turgutlu 7 Eylül) 15.30 Bozüyükspor-Balıkesirspor (Bozüyük İlçe - Seyircisiz) 15.30 BUGSAŞ Spor-Diyarbakırspor (Yenikent ASAŞ) 15.30 Pendikspor-Gaziosmanpaşaspor (Pendik) 15.30 Ofspor-Tokatspor (Of İlçe) 15.30 Çorumspor-İskenderun Demir Çelikspor (Dr. Turhan Kılıççıoğlu) 17.00 Şanlıurfaspor-Kocaelispor (Şanlıurfa GAP Arena)

Kırmızı Grup Bugün: 15.30 Kırklarelispor-Alanyaspor (Kırklareli Atatürk) 15.30 Ünyespor-1461 Trabzon (Ünye İlçe) 15.30 Kızılcahamamspor-Fethiyespor (Kızılcahamam İlçe) 15.30 Eyüpspor-Beypazarı Şekerspor (Eyüp) 15.30 Bandırmaspor-Denizli Belediyespor (Bandırma 17 Eylül) 15.30 Altınordu-Adana Demirspor (Buca İlçe) 15.30 Körfez Futbol Kulübü-Çankırıspor (İsmetpaşa).

SPOR SERVİSİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.