2.Lig’de kritik  viraja girildi

2.Lig’de kritik viraja girildi

2.Lig’de kümede kalma savaşı veren Anadolu Selçukspor kalan 6 maçın 4’ünü evinde oynayacak. Rakiplerine nazaran fikstürü avantajı bulunan Yavru Kartal’ın ligde kalabilmesi için maçlarını kazanıp rakiplerinin ise puan kaybetmesi gerekiyor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta kritik viraja girildi. Ligde bu haftasonu seçimler nedeniyle maç oynanmayacak. Ligde kalan 6 haftada şampiyon, play-offa kalacak ve küme düşecek takımlar belli olacak. Grupta mücadele eden ve küme düşme tehlikesi ile karşı karşıya olan Anadolu Selçukspor, 7 günde 2 maça çıkacak. 7 gün içerisinde evinde Şanlıurfaspor ile Tarsus İdmanyurdu’nu ağırlayacak Anadolu Selçukspor kritik maçların hazırlıklarını kendi tesislerinde yaptığı antrenmanlarla sürdürüyor.

ANADOLU KAZANMALI RAKİPLER KAYBETMELİ

Kalan 6 haftada birbirinde zorlu 6 maça çıkacak Anadolu Selçukspor, Abdurrahman Baysangur nezaretinde yaptığı antrenmanlarla maçların hazırlıklarını sürdürüyor. Anadolu Selçukspor, kalan 6 maçını kazansa dahi ligde kalabilmesi için Bandırmaspor veya Fethiyespor’un puan ya da puanlar kaybetmesi gerekiyor. Yavru Kartal topladığı 24 puanla 16.sırada yer alırken Bandırmaspor 28 puanla 15.sırada Fethiyespor ise 28 puanla 14.sırada yer alıyor.

KALAN 6 MAÇIN 4’Ü EVİNDE

Anadolu Selçukspor’un ligde kalmak için kıyasıya yarıştığı Fethiyespor ile Bandırmaspor’a nazaran daha kolay fikstürü bulunuyor. Yavru Kartal kalan 6 haftada 4 maçını içerde oynarken 2 maçını ise deplasmanda oynayacak. Anadolu Selçukspor kalan 6 maç arasındaki zorluk derecesi en az müsabaka Darıca Gençlerbirliği. Yavru Kartal, ligin ikinci yarısında galibiyet yüzü göremeyen Kocaeli temsilcisini evinde ağırlayacak. Anadolu Selçukspor, 3 Nisan Çarşamba günü Şanlıurfaspor’u, 7 Nisan Pazar günü ise Tarsus İdmanyurdu’nu evinde ağırlayacak. Temsilcimiz ardından Karagümrük deplasmanına çıkacak. Yavru Kartal 21 Nisan’da evinde Darıca Gençlerbirliği’ni ağırlarken 28 Nisan’da Tokatspor’a konuk olacak. Yeşil-beyazlılar ligin son maçında evinde Menemen Belediyespor’u ağırlayacak.

SON HAFTA BANDIRMA EVİNDE FETHİYE’Yİ AĞIRLAYACAK

Anadolu Selçukspor’un ligde kalmak için mücadele ettiği Fethiyespor ile Bandırmaspor birbirinden zorlu maçlara çıkacak. Fethiyespor ile Bandırmaspor ligde kalan 6 haftada 3 maçı içerde 3 maçı deplasmanda oynayacak.Bandırmaspor ligde şampiyonluk mücadelesi veren Tuzlaspor, Menemen Belediyespor, Fatih Karagümrük gibi takımlarla karşılaşırken Fethiyespor ise; Bakspor, Etimesgut Belediyespor, Manisa Büyükşehir Belediyespor, Pendikspor gibi takımlarla karşılaşacak. Ligin son haftasında ise Bandırmaspor evinde Fethiyespor’u ağırlayacak.

 

 

Anadolu Selçukspor, Bandırmaspor ve Fethiyespor’un ligde kalan maçları şöyle:

 

Anadolu Selçukspor (24 Puan)

Şanlıurfaspor

Tarsus İY

F.Karagümrük (D)

Darıca GB

Tokatspor (D)

Menemen

 

Bandırmaspor (28 Puan)

Karagümrük (D)

Darıca GB

Tokatspor (D)

Menemen

Tuzlaspor (D)

Fethiyespor

 

Fethiyespor (28 Puan)

Kırklarelispor

Bakspor (D)

Etimesgut

Manisa BBSK (D)

Pendikspor

Bandırmaspor (D)

AHMET SÜTCÜ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.