2. Lig’de haftanın ardından

2. Lig’de haftanın ardından

19. haftada Spor Toto 2. Lig’in en çok kazananı ev sahibi takımlar oldu. Temsilimiz Konya Anadolu Selçukluspor deplasmanda karşılaştığı Aydınspor 1923’e 2-0 mağlup oldu.

İÇ SAHADA 6 GALİBİYET

9 karşılaşmanın oynandığı 2. Lig Beyaz grupta ev sahibi takımlar bu hafta 6 karşılaşmadan galip ayrılan taraf oldu. 2 karşılaşmanın berabere bittiği ligde Hatayspor, haftanın  deplasmanda kazanan tek takımı oldu. Ev sahiplerinin 20 puan topladığı haftada deplasman takımları 5 puanda kaldı.

18 GOL ATILDI

Ligde bu hafta toplamda 18 gol kaydedildi.18 golün 17’si ayakla atılırken, 1 gol ise penaltıdan kaydedildi. Tokatspor’un sahasında Hatayspor’u 3-1 mağlup olduğu karşılaşma haftanın en gollü maçı olurken, Gözetepe-İnegölspor ve Pendikspor-Gaziosmanpaşa maçlarında şise gol sesi çıkmadı. Ev sahibi takımlar bu hafta 12 gol kaydederken, deplasman takımları ise 6 golde kaldı.

HAFTANIN KART RAPORU

19. haftada hakemler toplamda 45 defa kartlarını kullandılar. Toplamda 43 sarı kartın çıktığı haftada İnegölspor’dan Eray ve Dardanelspor’dan Yavuz ise haftanın kırmızı kart gören isimleri oldu. Ev sahiplerinin 25, deplasman takımlarının 18 sarı kart gördüğü haftada en çok kart ise Gümüşhanespor-Y. Malatyaspor maçında çıktı. Gümüşhanespor 6 sarı kart ile haftanın en çok kart gören takımı oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.