2. Küme’de şampiyonluk yarışı nefes kesiyor

2. Küme’de şampiyonluk yarışı nefes kesiyor

Meram Çıtır Simit Amatör 2. Küme’de son haftalarda yaşanan şampiyonluk yarışı nefes kesiyor.

Meram Çıtır Simit Amatör 2. Küme’de son haftalarda yaşanan şampiyonluk yarışı nefes kesiyor. A Grubunda Yeni Doğanhisar’ın şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından B ve C grubunda zirvede yaşanan yarış nefes kesiyor. Şampiyonluk kovalayan ekipler arasında puan farkının az olması yarışa büyük bir heyecan katıyor.

B GRUBUNDA MASTERLER ZİRVEDE
Meram Çıtır Simit Amatör 2. Küme B Grubunda Tavsan Masterler 19 puanla  sıralamada zirvede yer alıyor. Masterlar’ı As SRC Selçuklu İdmanyurdu takımı takip ediyor. Selçuklu İdmanyurdu geride kalana haftada Tavsan Masterler’ı 5-1 gibi farklı bir skorla yenerek aradaki puan farkını 2’ye indirdi. Başakspor ise deplasmanda İçeri Çumra Belediyespor’u 2-1 yenerek puanını 17 yaptı ve zirveye ortak oldu. B Grubunda 3 takımın bu zirve mücadelesi nefes kesiyor.

C GRUBUNDA 3 TAKIMIN PUANI EŞİT  
C Grubunda şampiyonluk mücadelesi veren 3 takımın da puanları 18. Ars Park Sanayispor zirvede yer alırken, bu ekibi Altınekinspor ve Yeni Meramspor takımları takip ediyor. Altınekinspor da zirveye geride kalan haftada Yeni Meramspor’u 3-0 yenerek ortak oldu. Kalan 2 haftada bu 3 ekibin oynayacağı karşılaşmaların sonucu merakla bekleniyor. Şampiyon olan takım 1. Küme vizesini almış olacak.

2. LER PLAY-OFF OYNAYACAK   
Meram Çıtır Simit Amatör 2. Küme’de şampiyonlar 1. Kümeye yükselirken, grup ikincileri ise Play-Off maçları oynayacak. Gruplarını 2. Sırada tamamlayan 3 takım tek devreli lig usulüne göre oynanacak Play-Off maçlarında final grubunu lider tamamlayan takım adını 1. Kümeye yazdıran 4. Takım olacak. A Grubunda Play-Off oynayacak ekip Seyranspor olurken B ve C Grubunda 2. Takımlar henüz netlik kazanmadı.   

FERHAT TÜRKOĞLU merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.