2. İzmir İnovasyon Ödülleri Yarışması’na Müracaat Süresi Başladı

2. İzmir İnovasyon Ödülleri Yarışması’na Müracaat Süresi Başladı

İzmir’deki firma ve girişimcilerin inovasyon farkındalığını pekiştirmek için İzmir Genç İşadamları Derneği (İGİD)’nin üniversiteler, kamu ve meslek kuruşlarının katkılarıyla düzenlediği 2.

İzmir’deki firma ve girişimcilerin inovasyon farkındalığını pekiştirmek için İzmir Genç İşadamları Derneği (İGİD)’nin üniversiteler, kamu ve meslek kuruşlarının katkılarıyla düzenlediği 2. İzmir İnovasyon Ödülleri Yarışması'nın müracaat süresi başladı. “İzmir durma! İnovasyonla hareketlen!” sloganıyla ürün, süreç ve proje inovasyonu olarak üç dalda düzenlenen yarışmada ayrıca inovatif girişim proje sahipleri, "melek yatırımcılar" ile buluşturulacak. Yarışmada ayrıca henüz girişim şansı bulamamış inovatif projeler de mücadele edecek.

İGİD, yarışmayı İzmir Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü, Ege Üniversitesi, Ege ve Batı Akdeniz Sanayici ve İşadamları Federasyonu (ESİDEF), Gediz Üniversitesi, İzmir Üniversitesi, İzmir Ekonomi Üniversitesi, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, KOSGEB, Mazhar Zorlu Holding, Şifa Üniversitesi ve Brightwell Holding'in destek ve katılımıyla düzenliyor. Özellikle KOBİ’lerin inovasyon odaklı olması gerektiğini ifade eden İGİD Başkanı Selim Doğanata, yarışmayla İzmirli firmalar nezdinde inovasyon farkındalığı oluşturmak istediklerini söyledi. Firmalar ve girişimcilerin inovasyonun önemini kavramaya başladıklarını belirterek, “İGİD olarak inovasyon farkındalığını pekiştirmek için İzmir’de en kapsamlı inovasyon temalı organizasyonlardan ilkini, İzmir İnovasyon Ödülleri adı altında geçtiğimiz yıl düzenledik. İzmir ekonomisine yön veren önemli sanayi kuruluşlarından henüz yeni kurulmuş firmalara kadar büyük ilgi gören İzmir İnovasyon Ödülleri, bu bağlamda hedefine ulaştı ve İzmir’de inovasyon heyecanı oluşturmayı başardı. Gösterilen ilgiyle ikincisinin kapsamını, projelendirilmiş inovatif girişimlerin de değerlendirileceği şekilde genişlettik.” dedi.

Yarışmaya katılacak firmaların iletişim bilgileri, faaliyette bulunduğu sektör, kısa tanıtımı ve inovatif yönlerinin kısaca anlatıldığı bölümleri içeren başvuru formunu, "www.inovasyonodulleri.com" adresinden ulaşarak doldurmaları gerektiğini hatırlatan İGİD Başkanı Doğanata, inovasyonu İzmir gündeminden düşürmeyeceklerini sözlerine ekledi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.