2 Bin 500 Lira Peşinatla Konut Satışyor

2 Bin 500 Lira Peşinatla Konut Satışyor

Kentsel dönüşüm projesi Essenora’da 2 bin 500 lira peşinat, 20 ay sıfır faiz ile konut satılıyor.İstanbul Avrupa Yakası’nda bulunan 160 milyon lira tutarlı projede bini aşkın ön talep toplandı. ATİK&AKIN, ENGA, YİMTA ortaklığına ait...

Kentsel dönüşüm projesi Essenora’da 2 bin 500 lira peşinat, 20 ay sıfır faiz ile konut satılıyor.

İstanbul Avrupa Yakası’nda bulunan 160 milyon lira tutarlı projede bini aşkın ön talep toplandı.

ATİK&AKIN, ENGA, YİMTA ortaklığına ait Essenora’nın 2016 Haziran ayında maliklerine sunulması planlanıyor. Konut alanının yerli ve yabancı yatırımcılara açık olduğu ifade ediliyor.

Essenora Yönetim Kurulu Üyesi Oktay Öz, projenin tanıtım toplantısında “Gaziosmanpaşa’ya değer katacak bir projeyi hayata geçirmek için yola koyulduk. Her geçen gün yatırımcıların göz bebeği haline gelen bu tarihi ilçe Taşlıtarla serüveni ile başlayıp, 1960’lardan itibaren sanayinin Rami ve Eyüp’e kaymasıyla büyük bir ilerleme elde etti. Bu durum ilçeyi İstanbul’un en gözde yerlerinden biri haline getirmektedir.” dedi.

6 adet kule bloklu ve 5 adet teraslı bloklu olan; 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daireler ile bahçeli teras villaları bulunan Essenora’da konutların metrekaresi 3 bin 500 liradan satışa sunuluyor. Projede 758 konut var.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.