185 Bin Liralık Hırsızlık Kamerada

185 Bin Liralık Hırsızlık Kamerada

İstanbul emniyeti, Beylikdüzü’nde bir vatandaşın 185 bin lirasını çalan zanlıyı güvenlik kamerası kayıtlarından takip ederek yakaladı. Bu arada, hırsızlık olayı da saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. Geçtiğimiz Ağustos ayında,...

İstanbul emniyeti, Beylikdüzü’nde bir vatandaşın 185 bin lirasını çalan zanlıyı güvenlik kamerası kayıtlarından takip ederek yakaladı. Bu arada, hırsızlık olayı da saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Geçtiğimiz Ağustos ayında, Beylikdüzü Kaymakamlığı binasının otoparkında Y. Ç. isimli vatandaşın 185 bin lirası çalınmıştı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyerek hırsızlığı gerçekleştiren şahsın kimliğine ve adres bilgilerine ulaştı. Zanlı Ç. G. (23) Beylikdüzü İlçesi Kavaklı Mahallesi’nde yakalandı.

Bu arada, olayın gerçekleşme anı da güvenlik kameralarına yansıdı. Kayıtlarda Y.Ç., elinde para dolu çanta ile aracına yaklaşıyor. Aracın bagajını açıp parayı koyuyor ama bagaj kapısını tam olarak kapatamıyor. Bunun fark eden Ç.G. (23), hızla yaklaşarak bagajı açıp çantayı alıyor ve kaçarak olay yerinden uzaklaşıyor.

Öte yandan, Eyüp’te de bir eczaneden silah zoruyla 100 lirayı gasp eden şahıs polis operasyonu ile yakalandı. Ş. H. isimli erkek şahsın daha önce de gasp olaylarına karıştığı belirlendi. Her iki olayın failleri de ifadelerinden sonra adli makamlara sevk edildi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.