18. hafta da 21 gol atıldı

18. hafta da 21 gol atıldı

Bank Asya 1. ligde ikinci yarı perdesi 21 golle açıldı, ilk hafta kırmızı kart patlaması oldu.. Cumartesi günü yapılan tek maçla başlayan ve Pazar günü 5 karşılaşma daha yapılan ligde Pazartesi günü bir ve dün de iki maç daha oynandı..

Ligin ilk yarısını gol farkı ve 37 puanla lider bitiren Karabükspor, ikinci yarının ilk maçında da Samsunspor’u evinde 2-1 yenerek yoluna devam etti.. Karadeniz ekibi, Konyaspor ve Altay’ın yenilmesiyle en yakın rakibiyle aradaki puan farkını ise 3’e çıkardı.. Buna göre, 40 puanlı Karabükspor’u 37 puanla Konyaspor izlerken, bu hafta 3. sırada Kocaelispor’u deplasmanda yenerek puanını 35’e çıkartan Bucaspor yer aldı.. İlk yarıyı 3. sırada kapatan Altay ise İstanbul deplasmanında Kartal’a yenilerek 34 puanda kaldı.. Ligin sonunda ise 16 puanlı Erciyesspor, 15 puanlı Hacettepe ve 12 puanla Kocaelispor bulunmakta.

Bank Asya 1.i ligde bu hafta oynanan maçların sadece 2’sinde ev sahibi ekipler galip gelirken, 4 maçta ise deplasman takımları kazandı.. 3 karşılaşmada ise eşitlik bozulmadı. Gaziantep BŞ ile birlikte Bucaspor, Erciyesspor ve Karadeniz derbisinde Orduspor’u tek golle geçen Giresunspor deplasmanda kazanan takımlar oldu.  Toplam 21 golün atıldığı 19. haftada en gollü karşılaşma, 2-4 sonuçlanan Kocaelispor-Bucaspor maçı oldu.. Tüm maçlarda gol atılırken, Konyaspor-Gaziantep maçı dahil 4 karşılaşma da 1-0 sona erdi.. Boluspor’dan Serdar ve Bucaspor’dan Mehmet Battal rakip fileleri 2’şer kez havalandırdı..
Ligde, ikinci yarının ilk haftasında kırmızı kart patlaması oldu.. Hakemler, 41 kez sarı ve 6 kez de kırmızı karta başvurdu. Böylece: Karşıyaka’dan Ufuk, Adanaspor’dan Emre, Boluspor’dan Ömer, Erciyesspor’dan Adem, Orduspor’dan Jeryy ve Giresunspor’dan Feridun kırmızı kart cezası nedeniyle bu hafta takımlarında yer alamayacak.  
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.