13 hafta da 9 derbi

13 hafta da 9 derbi

Bank Asya 1. ligde zirve mücadelesi veren, lider Karabükspor ile takipçileri Bucaspor, Konyaspor ve Adanaspor arasında ligde kalan 13 haftada 9 derbi maça oynanacak.

Ligde ilk sıraları bu takımların kendi aralarında oynayacakları maçlar belirleyecek.  Ligde, 47 puanla liderliğini sürdüren Karabükspor, 24. hafta da içi sahada Konyaspor’u konuk edecek. Lacivert-kırmızılı takım, 27. hafta Buca ve son hafta da Adana deplasmanına çıkacak. Karabükspor’un diğer önemli maçları ise Karşıyaka ve Boluspor maçları olarak görülüyor.

Bank Asya 1. ligde 42 puanla ikinci sırada yer alan Bucaspor ise, bu hafta Bolu deplasmanına çıkacak. Bucaspor, 24. hafta Adana deplasmanına çıkarken, 27. hafta ise evinde lider Karabükspor ile derbi maçta karşı karşıya gelecek. 31 ve 32. haftalarda üst üste iç sahada Mersin ve Gaziantep’i konuk edecek olan Buca, İzmir’in diğer temsilcileri Karşıyaka ve Altay ile de 29 ve 30. haftalarda mücadele edecek.
Ligin ikinci yarısının ilk 4 haftasında 2 yenilgi, bir beraberlik ve bir galibiyet alan ve 8 puana kaybeden Konyaspor Boluspor ve Karşıyaka dışında kalan 13 hafta da 3 önemli maça çıkacak. 41 puanla 3. sırada bulunan yeşil-beyazlılar, 24. hafta Karabük deplasmanına çıkacak. 31. hafta ligde 4. sırada yer alan Adanaspor’u konuk edecek olan Kartallar,son ise İzmir deplasmanında Altay ile mücadele edecek. 37 puanla ligde 4. durumda bulunan Adanaspor ise, 24. hafta Bucaspor ve son hafta da Karabükspor’u konuk edecek. Turuncu-beyazlılar, 27. hafta İzmir’de Altay ve 31. hafta da Konyaspor ile karşı karşıya gelecek.  

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.