% 100 Yerli Üretimle Hizmet Sunan Kaplama Firması

% 100 Yerli Üretimle Hizmet Sunan Kaplama Firması

% 100 Yerli Üretimle Hizmet Sunan Kaplama Firması

2013 yılından günümüze kadar pek çok büyük firmayla çalışmış Diamond Kaplama olarak bizler, % 100 yerel üretimle sizlere hizmet sunmaktayız. Tesislerimizin tümü Türkiye’de bulunmakta ve üretimlerimizin hepsi yerel, yani bizlere ait olmaktadır. En kaliteli malzemelerin kullanıldığı tesislerimizde, alanında son derece uzman teknik ekiplerimiz görev almaktadır. Siz değerli müşterilerimizin memnuniyeti ise bizlerin çalışma odağını oluşturmaktadır. Hem dışa bağımlı olmadan kendi üretimlerimizle sunduğumuz hizmet hem de müşteri memnuniyeti odaklı çalışma anlayışımız sayesinde, sektörünün en uygun fiyatları, en kaliteli hizmetle sizlerle buluşmaktadır.

PDV kaplama yöntemi için bizlere internet adresimiz ya da iletişim numaralarımız üzerinden ulaşabilirsiniz. Günümüze kadar pek çok büyük kurumla çalışan firmamızın referanslarını, internet sitemiz üzerinden inceleyebilir, hizmetlerimizin hakkında detaylı bigiye ulaşabilirsiniz. Sizler için sunduğumuz tüm hizmetlerde kullanılan tüm makineler son teknolojidedir. Her teknolojik gelişmeyi yakından takip eden ekibimiz, her gün daha kaliteli ve hızlı hizmet sunmak için son donanımda ekipmanlarla siparişlerinizi üretmektedir.

Çalışma Süreci

PDV yöntemi kullanmak istediğinizde, 3 kaplama türü içinden seçim yapabilirsiniz. Bunlar; Krom Nitrür, Titanyum Nitrür ve de Alüminyum Nitür Kaplama olmaktadır. İstediğiniz türde siparişinizi oluşturduktan sonra, çalışma sürecimiz başlar. Çalışma süreci içinde yapılan tüm kaplama aşamaları bilgisayar kontrolüyle ilerlemektedir. Bunun nedeni ise, işlem sırasında ya da sonrasında oluşabilecek hataların anında önüne geçmektir. Çalışanlarımızın tümü alanınn en yetkin isimlerinden oluşmaktadır. Çalışanlarımızın deneyimi son teknolojideki makinelerimizin işleyişi ile birleşerek, ürününüz en kısa sürede hazır hale getirilmektedir.

olarak hedefimiz, tüm işlerimizde, en kaliteli ürünü son derece uygun fiyatlarda sunarak % 100 müşteri memnuniyetini sağlamaktır. Bu bakımdan siparişiniz mümkün olan en kısa sürede tamamlanmakta, hızlı kargo hizmetimizle sizlere ulaştırılmaktadır. Şayet süreç içinde olumsuz bir durum yaşanırsa, nedeni ve sürecin nasıl gelişeceği de sizlere anında bildirilmektedir. Yerli üretimimiz sayesinde piyasanın yarısı ederinde yapacağınız ödeme, hızlı kargo ve de kaliteli PDV kaplama hizmetimizden yararlanmak için internet adresimiz ya da iletişim numaralarımız üzerinden iletşime geçmeniz yeterli olacaktır.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.