100 Metre Kayalıklardan Düşerek Hayatını Kaybetti

100 Metre Kayalıklardan Düşerek Hayatını Kaybetti

Bursa’da, Uludağ eteklerinde üç arkadaşıyla gezintiye çıkan emekli İsmet Tokat (51) ormanlık alanda yaklaşık 100 metrelik kayalıklardan düşerek hayatını kaybetti. Nilüfer ilçesinde ikamet ettiği öğrenilen İsmet Tokat ve üç arkadaşı...

Bursa’da, Uludağ eteklerinde üç arkadaşıyla gezintiye çıkan emekli İsmet Tokat (51) ormanlık alanda yaklaşık 100 metrelik kayalıklardan düşerek hayatını kaybetti.

Nilüfer ilçesinde ikamet ettiği öğrenilen İsmet Tokat ve üç arkadaşı sabah saatlerinde 700 yıllık Osmanlı köyü Cumalıkızık’ta kahvaltı yaptıktan sonra Uludağ eteklerine doğru yürüyüşe çıktı. Öğleden sonra yorulduğunu belirten Tokat, istirahat etmek istediğini söyledi. İddiaya göre, bir süre sonra Tokat, yaklaşık 100 metre yükseklikteki kayalıklardan Balaban Yaylası’ndaki Balaban Deresi’ne düştü. Bölgeye yürüyüş için giden vatandaşlar Tokat’ın düştüğünü görünce durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Bursa Emniyet Müdürlüğü, 112 Acil servis ambulansı ve Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ekipleri kısa sürede olay yerine ulaştı. Tokat’ın düştüğü bölgeyi gören vatandaşlardan kısa bilgi alan ekipler hemen yola koyuldu. Bir saatlik yürüyüşün ardından olay yerine ulaşan sağlık ve polis ekipleri emekli olduğu öğrenilen İsmet Tokat’ın hayatını kaybettiğini tespit etti.

Cumhuriyet savcısı olay yerine gitmek için akşam saatlerinde Balaban Köyü’ne geldi. AFAD ve polis ekipleri nezaretinde olay yerine gitmek için yola çıkan savcı, cesedin aşağıya indirilmesi talimatını verdi. Bursa Emniyet Müdürlüğü ekipleri de bölgede yürüyüş yaparken olaya tanık olan vatandaşların görüşüne başvurdu. Olay yerini gören vatandaşlar, gazetecilere açıklamalarda bulundu. Olayla ilgili Cumhuriyet Savcısı soruşturma başlattı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.