10 Yaşındaki Çocuktan Ekmeleddin İhsanoğlu’na Bağış

10 Yaşındaki Çocuktan Ekmeleddin İhsanoğlu’na Bağış

Bursa’da, muhalefet partilerinin il başkanları, cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’na bağışta bulundu. 10 yaşındaki bir çocuğun bağışta bulunması ise orada bulunanları duygulandırdı. CHP Bursa İl Başkanı Metin Çelik’in...

Bursa’da, muhalefet partilerinin il başkanları, cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’na bağışta bulundu. 10 yaşındaki bir çocuğun bağışta bulunması ise orada bulunanları duygulandırdı.

CHP Bursa İl Başkanı Metin Çelik’in yanı sıra MHP İl Başkanı Hasan Toktaş ve diğer muhalefet partilerinin il başkanları, Ziraat Bankası Heykel Şubesi’nde Ekmeleddin İhsanoğlu için bağış yaptı. Partililerin de yoğun ilgi gösterdiği bağış etkinliğine küçük yaştaki bir çocuk damga vurdu. 10 yaşındaki Aygül Tuman isimli çocuk, babasından aldığı harçlığını Ekmeleddin İhsanoğlu’na bağışladı. Cumhurbaşkanlığı seçiminde Ekmeleddin İhsanoğlu’nun başarılı olmasını istediğini belirten küçük çocuk, harçlığı ile destek olmak istediğini kaydetti.

ÇELİK: YURTTAŞLARIMIZ HUKUKSUZLUĞA SANDIKTA DUR DİYECEKTİR

Küçük çocuğun bağış yapmasının ardından, sırasıyla CHP İl Başkanı Metin Çelik’in yanı sıra MHP İl Başkanı Hasan Toktaş ve diğer partililer ilgili hesaplara paralarını yatırdı. Metin Çelik, Başbakan Erdoğan’ın tek başına devlet olmak istediğini, seçimin ise eşit koşullarda yürütülmediğini dile getirdi.

Erdoğan’ın, devletin bütün imkanlarını arkasına aldığını söyleyen Çelik, “Validen kaymakama, TRT’den YSK’ya bütün kurumlar, Erdoğan'ı Çankaya’ya çıkarmak için seferber olmuş durumda. Bir yanda güç tutulmasına uğrayan muktedir, diğer yanda çok kısıtlı olanaklarla mütevazi bir şekilde kampanyasını yürüten saygın bir bilim insanı. Bu yaşananlara tanık olan yurttaşlarımız, 10 Ağustos’ta haksızlığa, hukuksuzluğa, zulme sandıkta dur diyecektir.”

İHSANOĞLU İÇİN 100 ADET STAND

Bu arada, CHP Bursa Yıldırım ilçe teşkilatı tarafından Ekmeleddin İhsanoğlu için ilçede 100 adet tanıtım standı açıldı. Mahfel önünde basın açıklaması yapan Yıldırım İlçe Başkanı Av. Güner Aklan, stant çalışması hakkında bilgi verdi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.