10 Numara Kampanya'nın talihlileri belli oldu

10 Numara Kampanya'nın talihlileri belli oldu

Adese'nin Ülker ile birlikte düzenlediği '10 Numara Kampanya'nın noter huzurunda ve halka açık yapılan çekilişi sonucunda hediyeler sahiplerini buldu

Adese'nin Ülker ile birlikte düzenlediği '10 Numara Kampanya'nın noter huzurunda ve halka açık yapılan çekilişi sonucunda hediyeler sahiplerini buldu. 16 Eylül - 30 Ekim tarihleri arasında Adese Kart ile 5 TL ve üzeri Ülker ürünü alarak kampanyaya katılan müşteriler dün Kulesite Adese'de yapılan çekilişle hediyelerin sahipleri belli oldu. 54 bin 852 kişinin katıldığı '10 Numara Kampanya'da 130 hediye verildi. Kampanyanın hediye çekilişi 5 Noter Vekili İbrahim Yılmaz kontrolünde gerçekleştirildi. Kulesite müşterilerinin de büyük ilgi gösterdiği çekiliş sonucunda kampanyaya katılanlar 10'ar adet Toshiba Notebook, LG Netbook, Pro2000 PC Tablet, Canon Dijital Fotoğraf Makinesi, Piranha MP4 Player, Canon Yazıcı, General Mobile cep telefonu, Western Digital taşınabilir harddisk veya 50 adet Kingston USB bellek'ten birini kazanacak. Gerçekleştirilen çekiliş ile kampanyanın asil ve yedek talihliler belli oldu. Milli Piyango İdaresi izniyle düzenlenen kapmayanın talihlileri 21 Kasım 2011 tarihinde duyurulacak.

ADESE'DEN ÖĞRETMENLER GÜNÜNE ÖZEL KAMPANYA

Çekiliş heyecanı yaşayan Adese, bugünlerde 24 Kasım Öğretmenler Günü'ne özel indirim ve kampanyalara da hazırlanıyor. 22, 23 ve 24 Kasım'da tüm öğretmen ve eğitim personelinin Adese Kart'larıyla yapacakları 50 TL ve üzeri deri, tekstil, ayakkabı, kitap ve kol saatleri alışverişlerinin yüzde 20'si Adese Puan kazandıracak. Adese Puan kazandıran kampanyaların yanı sıra, öğretenlerine hediye almak isteyenleri de bol çeşit ve özel indirimler bekliyor.

HABER MERKEZİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.