10 Liraya Aldığı Bonzaiyi Polisi Görünce Teslim Etti

10 Liraya Aldığı Bonzaiyi Polisi Görünce Teslim Etti

Bursa'da, devriye gezen polis ekiplerini gören bir genç, 10 liraya satın aldığı 'sentetik cannabinoid (bonzai)' uyuşturucu maddesini ekiplere teslim etti. Polis merkezine gelen bir başka genç ise 5 gram esrar maddesini polise teslim etti. Özellikle...

Bursa'da, devriye gezen polis ekiplerini gören bir genç, 10 liraya satın aldığı 'sentetik cannabinoid (bonzai)' uyuşturucu maddesini ekiplere teslim etti. Polis merkezine gelen bir başka genç ise 5 gram esrar maddesini polise teslim etti.

Özellikle gençler arasında uyuşturucu kullanımının yaygınlaştığı Bursa'da uyuşturucu satışı sokağa kadar indi. Yıldırım ilçesi Beyazıt Mahallesi'nde ikamet eden C.E. (20), Işıklar Sönmez Polis Merkezi Amirliği ekiplerinin yanına giderek, üzerinde taşıdığı 5 gram esrar maddesini teslim etti. C.E. hakkında, 'Kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak' suçundan işlem yapıldı. Uyuşturucu satışının yoğun olarak gerçekleştiği iddia edilen Anadolu Mahallesi'nde meydana gelen olayda ise S.E. (20) isimli genç, devriye gezen Bursa Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yanına gelerek, 10 liraya aldığını söylediği bonzai uyuşturucu maddesini polislere teslim etti. Yavuz Selim Polis Merkezi Amirliği'ne götürülen S.E. hakkında işlem yapıldığı açıklandı.

Duaçınarı Mahallesi'nde durdurulan şüpheli aracın sürücüsü T.N.'nin bonzai maddesi kullandığı belirlendi. Polise ifade veren T.N., uyuşturucu maddeyi tanımadığı şahıstan aldığını söyledi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Öte yandan, Hacıseyfettin Mahallesi Doğru Sokak'ta uyuşturucu madde bulundurduğu ileri sürülen bir eve Yıldırım İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Bürosu ekipleri baskın düzenledi. Evde yapılan aramalarda, 6 gram esrar maddesi ile 39 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. N.Ç. (19) ve S.Ç. (41) isimli iki kişi gözaltına alındı. Polis merkezine götürülen şüpheliler hakkında, 'Uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti' suçundan işlem yapıldı. Cumhuriyet savcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.