10 haftada  10 puan

10 haftada 10 puan

Atiker Konyaspor ikinci yarıda oynadığı 10 maçta 10 puan topladı. Yeşil-beyazlı ekip son sekiz haftada galibiyet yüzü görmezken 4 yenilgi 4 beraberlik aldı. Atiker Konyaspor yeni bir başlangıç umutlarını Sivasspor maçına bıraktı

Sezonun ikinci yarısın art arda aldığı iki galibiyetle başlayan Atiker Konyaspor bu maçların ardından bir daha galibiyet yüzü göremedi.Yeşil-beyazlı ekip,lider Medipol Başakşehir karşısında da kötü gidişe dur diyemedi.

72 GÜNDÜR KAZANAMIYORUZ

Son galibiyetini 27 Ocak 2019’da Antalyaspor’u 2-0 yenerek alan Yeşil-Beyazlılar, İstanbul ekibine mağlup olmasıyla birlikte 3 puan hasretini 8 maça çıkardı.

Tam 72 gündür galibiyet sevinci yaşayamayan temsilcimiz, son 3 maçından ise mağlubiyetle ayrıldı.

Teknik direktör Aykut Kocaman'ın Süper Lig'in 13. haftası öncesinde takımın başına getirilmesiyle iyi bir çıkış yakalayan Konyaspor, sonraki dönemlerde yaşadığı şansızlıklarla 15 maçta 4 galibiyet, 6 beraberlik ve 5 mağlubiyet aldı.

10 HAFTADA 10 PUAN

Atiker Konyaspor sezonun 2. yarısında oynadığı 10 maçta 10 puan topladı. Maçı başı 1 puan ortalaması tutturan yeşil-beyazlı ekip Erzurumspor ve Antalyaspor’u yenerek art arda iki galibiyet almıştı. Atiker Konyaspor bu galibiyetlerin ardından 8 hafta galibiyet yüzü göremedi. Yeşil-beyazlı ekip 8 haftada Bursaspor, Malatyaspor, Fenerbahçe ve Göztepe ile berabere kalırken Kayserispor, Beşiktaş, Çaykur Rizespor ve son olarak Medipol Başakşehir’e yenildi. İkinci yarının ilk haftalarında ilk 4 içinde yer alma adına büyük avantaj yakalayan Atiker Konyaspor 27. hafta sonunda sıralamada 9. basamakta yer aldı.

SİVASSPOR MAÇINDAN SONRA SÜRECİMİZ NORMALLEŞMEYE GİDER

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman yaşanan bu sürecin Sivasspor maçından sonra normale döneceğini söyledi. Kocaman, "Sivas maçı da benzer sıkıntılarda olur. Ancak bizim için çok büyük bir aksilik olmazsa Sivasspor maçından sonraki sürecimiz normalleşmeye gider. Çok güvendi taraftarlar bana. Bende bu güveni bildiğim için belki çalışmak istemediğim sezonda buna istinaden geldim. 7 haftalık periyot var. Mümkün olduğunca az yıpranarak sezonu bitirmek istiyoruz. Önümüzdeki sezon daha ne yaptığını bilen bir takım olmak istiyoruz. Umarım 7 haftalık periyotu az hasar görerek atlatırız" ifadelerini kullandı.

FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum