'1 Ton Atık Kağıt 8 Ağaca Bedel'

'1 Ton Atık Kağıt 8 Ağaca Bedel'

Sakarya Akyazı FEM Dershanesi, atık kağıt toplama kampanyası öğretmen, öğrenci ve velinin desteğiyle örnek davranış sergiledi. Sakarya Akyazı FEM Dershanesi çalışanları '1 ton atık kağıt 8 ağaca bedel' sloganıyla yürütülen çalışmalarla...

Sakarya Akyazı FEM Dershanesi, atık kağıt toplama kampanyası öğretmen, öğrenci ve velinin desteğiyle örnek davranış sergiledi. Sakarya Akyazı FEM Dershanesi çalışanları '1 ton atık kağıt 8 ağaca bedel' sloganıyla yürütülen çalışmalarla hedefine ulaştı.

    Sakarya Akyazı FEM Dershanesi Müdürü Faruk Uysal, sosyal sorumluluk kapsamında atık kağıt kampanyasına katıldıklarını ifade etti. Uysal, "Öğrencilere ve vatandaşlara bu konuda örnek olunmaktan dolayı, atık kağıt kampanyasına katılmaktan mutluyuz. Öğrenci ve idari kadrolarımızın gönüllü olarak kampanyaya katıldı. Duyarlı öğretmen, öğrenci ve velinin desteğiyle okunmuş dergi, kitap, defter ve her türlü hurda kağıtları toplama kampanyasına büyük katılım oldu. '1 ton atık kağıt 8 ağaca bedel' sloganıyla yürütülen kampanyaya katılan tüm öğretmen, öğrenci ve personele duyarlılıklarından dolayı teşekkür ederim." dedi.

    Yaklaşık 5 buçuk ton hurda kağıtları yetkililere teslim eden Sakarya Akyazı FEM Dershanesi Müdür yardımcısı İsmail Konakçıoğlu, atık kağıt toplama çalışmalarının gelecek nesillere en güzel miraslardan birisinin olacağını, yeşili ve çevreyi koruma adına yapılan çalışmaları desteklediklerini ifade etti.

    FEM Dershanesi çevre dostu olduğunu vurgulayan Muhasebe Müdürü Emre Yakut, "Ağaçlarımız kesilmesin. Okunmuş dergi ve kağıtları toplayarak ağaçlarının kurtarılmasını hedefliyoruz. Duyarlı veli kitlesiyle örnek çalışmaya imza attık." şeklinde konuştu. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.