Zulüm şuurlu gençlerle duracak

Zulüm şuurlu gençlerle duracak

AGDnin düzenlediği ortaöğretim pikniğine katılan SP Genel Başkan Başdanışmanı Mustafa Özkafa, İsrailin Filistinli gençlere uyguladığı zulmün Milli Görüşlü gençlerin sonlandıracağını söyledi.

Saadet Partisi seçimlere 20 gün kala seçim çalışmalarını hızlandırıyor. Yoğun seçim programları arasında gençlerle bir araya gelen Saadet Partisi Konya Milletvekili adayı Mustafa Özkafa, Anadolu Gençlik Derneği (AGD)’nin düzenlediği ortaöğretim pikniğine katıldı. SP Konya Milletvekili adaylarından Tacettin Çetinkaya ve Hüseyin Akkaya da seçim bölgesi Yunak’ta vatandaşların sorunlarını dinleyerek, Saadet’in projelerini anlattı.

Lâdik’te düzenlenen pikniğe katılan Özkafa’ya gençlerin ilgisi dikkatlerden kaçmadı.

 ‘Mücahit Başkan’ tezahüratları eşliğinde sözü alan Saadet Partisi Konya Milletvekili adayı Mustafa Özkafa, Anadolu Gençlik Derneği’nin önemine vurgu yaptı. “Anadolu Gençlik Derneği Türkiye’mizin en müstesna kuruluşu, en ulvi vazifeyi ifa eden, Yeniden Büyük Türkiye ideali için İmanlı ve İnançlı nesiller yetiştirmeyi amaçlayan bir gençlik teşkilatıdır” diyen Özkafa, şöyle konuştu: “Böylesine bir derneğin içinde olmak ve faaliyetlerinde bulunmak, onurdur, şanstır. Burada bulunan siz kıymetli gençlerin bu nimetin farkında olmalısınız.”

Bugün Dünya Düzeninin zulüm üzerine kurulu olduğunu dile getiren Özkafa, “Bugün yaşadığımız coğrafyada sizin yaşlarınızda ki gençlerin ve çocukların üzerine bombalar yağıyor. Siyonist İsrail, kadın, çocuk, genç, yaşlı demeden kan döküyor, zulüm ediyor. Buna engel olmak Milli Görüş ruhuna ve şuuruna sahip siz kıymetli gençlerin görevidir” dedi.

Eğitim sistemini eleştiren Özkafa, Yüksek Öğretime Giriş sınavında Öğrencilerin büyük kısmının üniversitelere yerleşemediğini, Öğrenime hak kazananların ise eğitimi tamamladıktan sonra hak ettiği işe sahip olamadığını dile getirdi. Program, yağan yağmura rağmen aksamadan devam etti.

ÇETİNKAYA VE AKKAYA’DAN YUNAK ÇIKARMASI

Saadet Partisi Konya Milletvekili adaylarından Tacettin Çetinkaya ve Hüseyin Akkaya da seçim bölgesi Yunak’ta vatandaşlarla bir araya geldi. Esnaf taraması ile başlayan programda Yunak’lı vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Anayasa’yı değiştirecek çoğunluğuna ve 9 yıllık iktidarına rağmen AKP’nin hiçbir sorunu çözemediğine dikkat çeken Çetinkaya, “Yunaklı hemşerilerim. Çare bellidir. Çare tektir. Adres bellidir. Sorunların çözümü bir oy kadar yakın. Tercihinizi kendinizden yana, Saadet Partisinden tarafa kullanın” diye konuştu. AKP iktidarının 9 yılda esnaftan çiftçisine, memurdan işçisine kadar herkesi borçlandırdığını hatırlatan Akaya ise açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Artık doğmamış bebekler bile borçlu hale geldi. Aramızda borcu olmayan var mı? Türkiye, tarihinin en borçlu dönemini yaşıyor. Ülkemizdeki gelir dağılımı tamamen bozulmuştur.”

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.