Züccaciyeciler 2013’ten Memnun

Züccaciyeciler 2013’ten Memnun

Züccaciye sektörünün önde gelen aktörleri, ABD ve Avrupa ekonomilerinde kara bulutların dolandığı 2013’te hem şube adedini hem satışlarını artırdığını belirtiyor.

Züccaciye sektörünün önde gelen aktörleri, ABD ve Avrupa ekonomilerinde kara bulutların dolandığı 2013’te hem şube adedini hem satışlarını artırdığını belirtiyor. Bunlardan Karaca ve Schafer kar ile gelir anlamında 2014’ten de umutlu.


24. Uluslararası Züccaciye, Ev Eşyaları, Dekoratif ve Elektrikli Ev Gereçleri Fuarı (Züchex ), 19 - 22 Eylül 2013 tarihleri arasında İstanbul Tüyap Fuar Merkezinde yapıldı.

Züccaciye markalarını bir araya getiren fuarda yemek takımlarını tanıtan Karaca Türkiye’nin Satış Birimi Müdürü Hüseyin Bilgin, 2013’ün tahminlerinden daha iyi bir sene olduğunu aktardı. Bilgin, çatal ve bıçak ürünlerinin ilgi gördüğünü; hem bayi hem tüketici tarafında olumlu karşılandığını vurguladı. Şu aşamada bilançolarının iyi olduğunu anlatan Bilgin, 2014’te de bu ivmenin devam edeceğini dile getirdi.

Züchex’te seramik tencere ve kare yemek takımını vitrine çıkaran Schafer’ın Genel Koordinatörü Murat Aslan da 2013’ün kendileri adına iyi geçtiğine işaret etti. Aslan, “Bu sene perakendeden memnun kaldık. 2014’te de yolumuza böyle devam edeceğiz, şube adedimizi daha da artıracağız.” ifadelerini kullandı.

Şu an 50 ülkeye ihracat yaptıklarına temas eden Aslan, “Züchex ile 15 ülkeye daha hitap etmeyi planlıyoruz. “ dedi.
CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.