Zorlu fikstür başlıyor

Zorlu fikstür başlıyor

Milli maç arasında 8 puanla 5.sırada giren Atiker Konyaspor, zorlu bir maç trafiğine giriyor. Yeşil-beyazlı ekip, 4 haftalık periyotta Fenerbahçe, Kayserispor, Göztepe ve Beşiktaş ile karşılaşacak.

Atiker Konyaspor, Spor Toto Süper Lig’de zorlu bir viraja giriyor. Yeşil-beyazlı ekibi ligde zorlu bir 4 haftalık maç fikstürü bekliyor. Anadolu Kartalı, söz konusu bu dönemde Fenerbahçe, Kayserispor, Göztepe ve Beşiktaş ile karşılaşacak.

FENER MAÇI PAZAR GÜNÜ

Milli maç arasında 8 puanla 5.sırada giren ve tarihinin en iyi sezon başlangıcına imza atan Konyaspor, 5.hafta maçında 16 Eylül Pazar günü saat 20.00’de sahasında Fenerbahçe ile karşılaşacak. Rıza Çalımbay’ın ekibi bu maçın ardından üs üste iki deplasmana çıkacak. Temsilcimiz, Süper Lig’in 6.haftasında 22 Eylül Cumartesi günü saat 16.00’da Kayserispor, 7.hafta maçında ise 30 Eylül Pazar günü saat 16.00’da Göztepe’ye konuk olacak.

HEDEF ÜST SIRALARDAN KOPMAMAK

Atiker Konyaspor, bu deplasman maçlarının ardından yeniden taraftarına kavuşacak. Yeşil-beyazlı ekip, ligin 8.haftasında 7 Ekim Pazar günü saat 20.30’da evinde Beşiktaş ile karşılaşacak. Bu maçların ardından yeniden milli maç arası verilecek. Konyaspor, zorlu 4 maçlık periyodu en az hasarla atlatarak Süper Lig’de üst sıralardaki yerini korumak amacında. Teknik direktör Rıza Çalımbay da zorlu maç trafiğine işaret ederek, “Lig şimdi başlayacak. Üst üste zorlu maçlara çıkacağız. Eğer bu maçları kazanmak istiyorsak geride bıraktığımız 4 maçtaki yaptığımız hataları yapmayıp iyi yaptığımız şeylerinde üzerine koymamız gerekiyor” diye konuştu.

FENER’E BİLENİYOR

Zorlu maç trafiği öncesi Fenerbahçe maçının hazırlıklarını sürdüren Atiker Konyaspor, sabah saatlerinde Kayacık Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla Fenerbahçe ile oynayacağı 5.hafta maçının hazırlıklarına devam etti.Teknik Direktör Rıza Çalımbay ve yardımcı antrenörler yönetiminde gerçekleştirilen antrenman koşu ve ısınma hareketleri ile başlayıp 5’e 2 ile devam etti. Oyuncular pas çalışması ve topla oyun ile devam eden antrenmanı çift kale maç ile tamamladı.

HAKAN ARMUTCU

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.