Ziya Doğan’dan 1,5 yıllık imza

Ziya Doğan’dan 1,5 yıllık imza

Konyaspor yönetimi, Fuat Yaman'ın istifasıyla boşalan Teknik Direktörlük görevine daha önce Kartal’da iki dönem görev yapan Ziya Doğan'ı getirdi.

Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde düzenlenen törende 1,5 yıllık sözleşme imzalayan Teknik Direktör Ziya Doğan, bugünden itibaren az konuşup çok çalışarak Konyaspor'u hak ettiği yere taşımanın çabası içerisinde olacaklarını söyledi. Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar ve Yönetim Kurulu Üyelerimizin büyük bir çoğunluğu hazır bulundu.

Fuat Yaman'ın istifa etmesinin ardından arayışlara hemen başladıklarını ve yönetim kurulu üyeleriyle yapılan görüşmelerde Ziya Doğan ismi üzerinde karar kıldıklarını ifade eden Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar, "Ziya Doğan kendini ispat etmiş, yıllardır Türk futboluna hizmet eden, azimli, hırslı bir teknik direktör. Biz yönetim kurulu olarak Ziya Doğan'ın Konyaspor'umuzun yaşadığı badirelerin üstesinden gelecek ve takımı kritik dönemden çıkaracak, Konyaspor'un adını Süper Lige yazdıracak bir teknik direktör olarak gördük. Hocamız daha önce yaptığı açıklamalarda takım çalıştırmayacağını söylemesine rağmen, çok büyük ricamız karşılığında görevi kabul ettirdik. Ziya Doğan'ın Konyaspor ile yarım kalan bir işi vardı, onu tamamlamaya geldi. Bizleri kırmadı, kendisine teşekkür ediyoruz. 7 haftalık süreç içerisinde gece gündüz çalışarak, Konyaspor'un Süper Lige çıkmasını sağlayacaktır'' dedi.
Kartal’ın yeni teknik direktörü Ziya Doğan'da imza töreninde yaptığı açıklamada, "Çok kısa süre önce 3-4 kulüpten teklif aldım. Ancak Diyarbakırspor'a rakip olmamak için bunları kabul etmedim. Bu sezon başka takım çalıştırmayacağımı söylemiştim. Ancak maddi anlamda hiçbirşey konuşmadan, geçmiş dönemde çalıştığım Konyaspor'da edindiğim dostluklar nedeniyle görevi kabul ettim. Yönetim kuruluna ve takıma inandığım için Konya'ya ve Konyaspor'a geldim.  Burada olmaktan çok mutluyum. Konyaspor sıkıntılı bir dönemden geçiyor. İmzadan sonra çalışmalara başlayacağız. Konyaspor'u layık olduğu yere getireceğiz. Teknik heyet başta olmak üzere, malzemecisinden başkanına ve taraftara kadar herkesle birlikte bu işi başaracağımıza inanıyorum." 
Konuşmaların ardından 1,5 yıllık sözleşmeye imza atan  Ziya Doğan, Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar ve Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte objektiflere poz verdi. Konyaspor’un yeni Teknik Direktörü Ziya Doğan'ın yardımcılıklarını Tacettin Doğan, Erol Mıngır ve Hakan Polat yapacak.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.