Ziya Doğan imzalıyor

Ziya Doğan imzalıyor

Konyasporda teknik direktör sorunu Ziya Doğan ile çözüldü. Sezon sonuna kadar anlaşma sağlanan tecrübeli çalıştırıcı bugün imza atacak ve göreve başlayacak.

Buca maçının ardından Hüsnü Özkara ile yolların ayrılmasının ardından takımın başına getirilen Fuat Yaman ile de, 5 hafta sonra karşılıklı anlaşmayla ayrılık kararı veren Konyaspor yönetimi, takımı Ziya Doğan’a teslim etmeyi uygun gördü.. Bu sezon Diyarbakırspor’da görev yapan ve üç hafta kadar önce ayrılan Ziya Doğan ile anlaşma sağlandı. Futbol Federasyonundan da gerekli izinin alınması nedeniyle Doğan ile bugün sezon sonuna kadar geçerli olmak üzere sözleşme imzalanacak. Konyaspor Süper lige çıkması halinde Ziya Doğan ile sezon sonunda yeniden masaya oturulacak ve yeni sezon için de anlaşma zemini aranacak. Konyaspor’da yaklaşık 2 ay kadar görev yapacak olan Ziya Doğan’ın yardımcılıklarını kimlerin yapacağı bugün netlik kanacak. Ziya Doğan’a yapılacak ödeme konusunda da açıklama yapılmadı.

Futbolu Beşiktaş’ta bıraktıktan sonra çeşitli kulüplerde teknik direktör olarak görev yapan Ziya Doğan, 2003-2004 sezonunda Konyaspor’da da kısa süre görevde bulunmuştu.. Takımı o dönem, devre arasında Antalya kampında lige hazırlayan Ziya Doğan ile daha maçlar başlamadan, kendisiyle olan görüş ayrılığı nedeniyle yollar ayrılmıştı.
KARAPINAR: İSTİFA DÜŞÜNCEMİZ YOK
Konyaspor Kulübü Başkanı Bahattin Karapınar, yaptığı açıklamada, geçen salı günü Fuat Yaman’ın istifa etmesinin ardından teknik direktör arayışlarına başladıklarını ve Ziya Doğan ile görüşmeler yaptıklarını belirtti. Görüşmelerin olumlu sonuçlandığını ifade eden Karapınar, “Ziya Doğan ile her konuda mutabakata vardık ve prensipte anlaştık. Bugün öğleden sonra kendisi Konya’da olacak. Konya’da son bir görüşme daha yapacağız” dedi. Karapınar, yönetim kurulunun istifa edeceği yönündeki söylentileri de yalanlayarak, şunları kaydetti: “Konyaspor’un bu zor döneminde kesinlikle istifa etmek gibi bir düşüncemiz yok. Konyaspor’u zor bir dönemde devraldık ve sahip çıktık. Yarı yolda bırakmak, Konya’ya ve kendimize ihanet olur. Dolayısıyla sonuna kadar görevimizin başındayız. Konyaspor’un başarısı için sonuna kadar savaşacağız.”

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.