Zirve Üniversitesi Basketbol Takımı İkinci Haftayı Da Kayıpsız Geçti

Zirve Üniversitesi Basketbol Takımı İkinci Haftayı Da Kayıpsız Geçti

Zirve Üniversitesi Basketbol takımı, sezonun ikinci maçında Gemlik Gücümspor'u 88-56 yenerek Türkiye Basketbol 3. Ligi'nde (TB3L ) ikide iki yaptı.Maça iyi başladıklarını ve istedikleri sonucu aldıklarını belirten Zirve Üniversitesi Rektörü...

Zirve Üniversitesi Basketbol takımı, sezonun ikinci maçında Gemlik Gücümspor'u 88-56 yenerek Türkiye Basketbol 3. Ligi'nde (TB3L ) ikide iki yaptı.

Maça iyi başladıklarını ve istedikleri sonucu aldıklarını belirten Zirve Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Kısa, alınan galibiyet nedeniyle basketbolcuları tebrik ederek, "Takımızı her geçen yıl hedefini daha da büyüterek yoluna devam ediyor. Geçen hafta ilk maçımızda da galip gelmiştik, ikinci maçımızda da aynı başarıyı gösterdik. Ümit ediyoruz sezon sonunda hedefimize ulaşırız." dedi.

Sezonun ilk maçında zor bir deplasmanda kazandıklarını belirten Zirve Üniversitesi Basketbol Antrenörü Osman Yağcı da yaptığı açıklamada, "Bunun ardından evimizde oynayacağımız ilk maç bizim için son derece önemliydi. Taraftarlarımızın desteği ile ikinci maçımızda da galip geldik. Sporcularımızın performansından dolayı kutluyorum. Birçok eksiğimiz var, bunları çalışarak düzeltip, daha iyi olacağız." diye konuştu.

Kendi evlerinde galip gelmelerinin kendilerini mutlu ettiğini dile getiren Kulüp Başkanı Erdal Budak, gelecek hafta deplasmanda karşılaşacakları İzmir Büyükşehir Belediyesi deplasmanında da kazanmak istediklerini kaydetti.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.