Zevkli maç olacak

Zevkli maç olacak

Konyaspor’da Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıkları sürerken, yeşil-beyazlı ekibin teknik direktörü Ziya Doğan, maçın zor, ama keyifli geçeceğini, ancak Ali Sem Yen stadının avantaj olduğunu söyledi

Konyaspor’da, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlığı tek eksikle sürdürülmekte. Parola; İstanbul deplasmanından en az 1 puanla dönmek. Yeşil-beyazlı tamımda, önceki akşam Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde teknik direktör Ziya Doğan yönetiminde yapılan antrenmana tesislerde tedavi olan İbrahim Ege katılmadı. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda 4 takıma ayrılan oyuncular gruplar halinde taktik çalışma ve dar alanda top tekniğine dayalı pas çalışması yaptı. Kanatlardan yapılan ortalarda gol çalışması yapan Kartallar, antrenmanı açma-germe hareketleriyle tamamladı.

Konyaspor’da, İstanbul BŞ maçının hazırlığı, dün de taktik idmanıyla devam etti. İbrahim Ege dışında tüm futbolcuların katıldığı antrenmanda yeni transferler İbrahim Bangoula, Sylla ile Klen iyi bir görüntü verdi. Bu futbolculardan Klen ve Sylla’nın maç kadrosuna alınabileceği, İbrahim’in ise fazla kiloları ve antrenman eksiği nedeniyle bir kaç hafta daha oynayamayacağı ileri sürüldü.

Konyaspor’da, İstanbul seferi ise, Cumartesi sabah, Türk havayollarının tarifeliği uçağıyla başlayacak.. Takımın konaklayacağı otel bugün netleşecek. Pazar akşamı saat 20.30’da oynanacak ve Digi-1. kanaldan naklen yayınlanacak İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıkları Cumartesi günü akşam saatlerinde gerçekleştirilecek ter idmanıyla tamamlanacak.

ZİYA DOĞAN:TEK DÜŞÜNCEMİZ 3 PUAN

İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile zorlu bir maça çıkacaklarını söyleyen Konyaspor teknik direktörü Ziya Doğan, özellikle büyük takımlara karşı iyi sonuçlar alan rakibimiz önüne ortada olan 3 puanı almak için galibiyet düşüncesiyle çıkacaklarını ve bu konuda takımımıza güveninin tam olduğunu bildirdi.

Pazar günü deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynanacak 5.hafta maçının zor geçeceğini bildiklerini ifade eden Ziya Doğan, “Şampiyon oldukları sezondan bu yana aynı hocayla çalışan bir takım. Bunun neticesinde her sene biraz daha iyi bir ekip oluyorlar. Çıkışlarını devam ettiriyorlar. Motivasyonları olmadığında kötü yenilgiler alsalar da, takım halinde iyi motive olduklarında büyükleri mağlup etme başarısı gösteren bir ekip. Zaman zaman motive kayıpları yaşıyorlar. Bu da skora direkt yansıyor. Geçen mağlup olmaları bu maçın konsantrasyonunun üst seviyede olacağını gösterir.  Bizde bu doğrultuda çalışıyoruz. Ortada bir 3 puan var bizde bu 3 puana talibiz. Tabi oynanmadan maçı kazanmak mümkün değil. Biz şu anda oradan 3 puan ile dönmenin planlarını yapıyoruz ama futbolda her an her şey olabilir. Ama biz her maçı 3 puan ile kapatmak için çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

Karşılaşmanın Olimpiyat Stadyumu yerine Ali Sami Yen Stadyumu’nda oynanacak olmasının takımların motivasyonu açısından nasıl bir artı değer taşıyacağı şeklindeki soruya teknik Doğan, “Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda futbolcunun havaya girmesi imkansız. Bu nedenle karşılaşmanın Ali Sami Yen Stadyumu’na alınması bence bir avantaj. Oraya taraftarımızın da gelerek bizi destekleyeceğini düşünüyorum. Onlar içinde iyi olacaktır. Tam maç havasında bir karşılaşma olacaktır. Zevkli bir maç olacaktır” diye konuştu.

Bucaspor maçından sonra yaptığı “Pohpohlanmanın cezası ayaklarınız yere basmadığı zaman hemen kesiliyor” şeklindeki açıklamasının hatırlatıldığı Ziya Doğan, “Türk insanı kendini biraz beğendi mi,  biraz kamuoyu tarafından beğenildi mi, yürüyüşü bile değişiyor. Bu sadece futbolcular için değil herke için geçerli bir durum. Ben bunu sevmiyorum. Bucaspor maçı öncesi, G.Antepspor maçının iyi geçmesi, futbolcuların iyi oynaması bizim o kadar uğraşmamıza rağmen maalesef mücadele hırsını kaybetmiş bir takım vardı. Ancak 2. yarının başındaki uyarılardan sonra nispeten daha iyi oldu ve beraberlik golünü bulduk. Yeni gelen oyucular kısa sürede beni tanıyacaklardır, bundan sonra o tür hatalar yapmayacağız” diyerek futbolculara mesaj gönderdi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.