Yüreğini ortaya koy

Yüreğini ortaya koy

Teknik Direktör Yılmaz Vuralla lige tutunmak isteyen Konyaspor, Karabükspor deplasmanından 3 puanla dönmek istiyor. Karşılaşma saat 14.00de başlayacak. Zorlu maçı Hüseyin Göçek yönetecek

Konyaspor galibiyete koşullandı. Ligin ikinci yarısında oynadığı 4 maçta 2 beraberlik ve 2 yenilgi alan ve kazanamayan Kartallar, bugün deplasmanda Karabükspor’u yenerek ilik galibiyetini almayı amaçlıyor. Konyaspor ile Karabükspor’un ligde 2. kez karşı karşıya gelecekleri ve Karabük Dr. Necmettin Şeyhoğlu stadındaki maç saat 14.00’de başlayacak ve TV’den naklen yayınlanacak. Karşılaşmada Hüseyin Göçek düdük çalacak. Göçek'in yardımcılıklarını Bülent Gökçü ve Hakan Yemişken yaparken, maçın dördüncü hakemi Mesut Çarık.
TAKIMDA ÜÇ EKSİK VAR
Konya’daki hazırlıklarını Cuma günü öğle saatlerinde basına kapalı olarak yapılan antrenmanla tamamlayan yeşil-beyazlılar, aynı gün öğleden sonra Safranbolu’ya giderek Bağlarsaray otelde kampa girdiler. Konyaspor’da, Karabükspor maçının son çalışması dün Safranbolu’da basına kapalı olarak yapılarak hazırlıklar tamamlandı.
Konyaspor’un, Karabük maçı kadrosunda kırmızı kart cezalısı Robak ile birlikte sakat olan Mehmet Batdal, Bassem Abbsas ve kaleci Orkun yer almadı. 18 kişilik kadroda şu futbolcular bulunmakta. Mariusz Pawelek, Ercüment Kafkasyalı, Erdinç Yavuz, Mahamoudou Kere, Kamil Zayatte, Mehmet Sedef, Adnan Güngör, Murat Tosun, Johnnier Esteiner Montano, Peter Grajciar, Veli Acar, Barbaros Bahadır Barut, Ali Dere, Ertuğrul Arslan, Thierry Tazemeta, Hakan Aslantaş, Musa Çağıran.
İLK 11 ROBAK DIŞINDA BOZULMADI
Konyaspor’da, planlar galibiyet üzerine yapıldı. Geçtiğimiz hafta cezalı olmaları nedeniyle kadroda yer alamayan Erdinç ve Ertuğrul teknik adamlar görev vermesi halinde oynayabilecek. Teknik adamların geçen haftaki kadroyu, kırmızı kart cezalısı Robak dışında bozmayacakları öğrenildi. Bu futbolcunun yerine forvette Tazameta görev yapacak. Kartallar, Karabük karşısına muhtemelen şu 11 ile çıkacaklar. Pawelek- Veli (Ertuğrul), Kere, Kamil Zayatte, Mehmet Sedef- Hakan, Adnan, Barbaros, Montano, Peter- Tazameta.
KARABÜKSPOR İLE İKİNCİ MAÇ
Konyaspor ile Karabükspor, Bank Asya 1. lig ve Özel karşılaşmalar dışında ligde bugün ikinci kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında, ligin ilk yarısında yapılan ilk maç 2-2 sona ermişti.. Konyaspor ile Karabükspor Bank Asya 1. liginde de iki kez mücadele etmişti. Bu sezon öncesi, Kızılcahamam’da yapılan özel maçı Karabükspor 1-0 kazanırken, Ankara’daki maç ise 0-0 berabere sona ermişti. Konyaspor, hakem Hüseyin Göçek ile tarihinde 10, bu sezon ise 3. maçına çıkacak. Göçek, bu yıl Konyaspor’un deplasmanda Manisaspor’u 1-0 yendiği maçta düdük çalmıştı. Konyaspor, Göçek ile çıktığı ikinci maçta ise iç sahada Bursaspor ile 0-0 berabere kalmıştı.    Bugün Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu'nda oynanacak ve saat 14:00'de başlayacak Kardemir D.Ç.Karabükspor-Konyaspor maçında Hüseyin Göçek'in yardımcılıklarını İstanbul'dan Bülent Gökçü ve Bursa'dan Hakan Yemişken yaparken, karşılaşmanın dördüncü hakemi Eskişehir'den Mesut Çarık.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.