Yunus Çankaya, Gaziantep’e gitti

Yunus Çankaya, Gaziantep’e gitti

Sezonu Selçuklu Belediyespor’da tamamlayan deneyimli oyuncu Yunus Çankaya, Süper Lig takımlarından Gaziantep Basketbol'a transfer oldu.

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Gaziantep Basketbol, Selçuklu Belediyespor’dan deneyimli kısa forvet Yunus Çankaya’yı renklerine bağladı. Deneyimli oyuncu, güneydoğu ekibiyle 2 yıllığına anlaşma sağladı. Çankaya yaptığı açıklamada, “Daha önce de formasını terlettiğim Gaziantep Basketbol ile 2 yıllık sözleşme imzaladık. İnşallah transfer her iki tarafa da hayırlı olur” dedi. Başarılı oyuncu TBL’de 7,4 sayı, 3,3 ribaunt ve 3,7 asist ortalamaları ile Yunus Çankaya, geçtiğimiz günlerde Anadolu’da Bugün Spora yaptığı açıklamada, yeni sezonda Süper Lig’de forma giymek istediği açıklamıştı.

POTADA KADER GÜNLERİ

Basketboldaki Konya’nın tek temsilcisi olan Selçuklu Belediyespor’un kaderi bu hafta içi belli olacak. Mavi-beyazlı ekibin nasıl bir planlamaya gideceği konusunda Selçuklu Belediyesi Başkanı Ahmet Pekyatırmacı’nın da yer alacağı bir toplantı gerçekleştirilecek. Bu toplantının ardından takımın kaderi belli olacak. Başkan Pekyatırmacı’nın vereceği karar Dev Adamların rotasını çizecek. Basketbol takımının Konya Büyükşehir Belediyesi’ne de geçeceği konuşulurken, nasıl bir planlamaya gidileceği merakla bekleniyor.  Öte yandan TBL'de birçok takım yeni sezon için transfere başladı. Belediye takımlarında ise Akhisar Belediyespor haricinde atım atılmadı henüz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.