Yukarıçiğilliler Bayır Bucak Türkmenleri için kenetlendi

Yukarıçiğilliler Bayır Bucak Türkmenleri için kenetlendi

Ilgın Yukarıçiğil’de vatandaşlar başta Bayır Bucak Türkmenleri olmak üzere Irak ve Suriye’de zulüm gören, yardıma muhtaç soydaş ve Müslümanlar için bir yardım kampanyası düzenledi

Ilgın Yukarıçiğil’de vatandaşlar başta Bayır Bucak Türkmenleri olmak üzere Irak ve Suriye’de zulüm gören, yardıma muhtaç soydaş ve Müslümanlar için bir yardım kampanyası düzenledi.

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) öncülüğünde başlatılan yardım kampanyası Yukarıçiğil Şehit Asker Şeyit Ali Gür İmam Hatip Okulu öğretmenleri ve idarecileri tarafından da desteklendi. Kampanyaya Yukarıçiğil halkı da büyük ilgi gösterdi.

Yukarıçiğil Şehit Asker Şeyit Ali Gür İmam Hatip Müdür Vekili İsmail Bora yaptığı açıklamada, “Özellikle ilkokul-ortaokul öğretmenlerimizin ve Yukarıçiğil halkının kampanyaya katılımı takdire şayandı. Bu kampanya bir kere daha gösterdi ki, ortak amaç için bir araya geldiğimiz zaman, aramızdaki tüm olumsuzluklar yerini ortak davaya baş koymanın vermiş olduğu muhteşem bir iç huzura bırakıyor. Kampanyanın devam ettiği bir kaç gün içerisinde, tüm mahalle halkı, evinde bucağında bulabildiği ne varsa çuvallara doldurup, yüzünde yardım etmenin mutluluğu ile  okula akın etti. Yardım kampanyasına destek veren, başta Yukarıçiğil halkı olmak üzere tüm ilkokul ve ortaokul öğretmenlerimize ve İHH gönüllülerine teşekkür ediyoruz. Hepsinden Allah Razı olsun, Allah yardımlarımızı kabul etsin, İnşallah yardımlarımız gereken yerlere sıkıntısız bir şekilde ulaşır” şeklinde konuştu.

merhabahaber.com

dsc_0146.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.