Yönetim memnun

Yönetim memnun

Malatyaspor'u 1-0 yenerek, sezonun ilk deplasman galibiyetini alan Atiker Konyaspor'da yüzler gülerken, yeşil-beyazlı ekibi bu zorlu deplasmanda yalnız bırakmayan yönetimden oyundan da, skordan da memnun

İYİ MÜCADELE İYİ SONUÇ

Sezonun ilk deplasman galibiyetini, ligin güçlü ekiplerinden Malatyaspor'u yenerek kazanan Atiker Konyaspor'da tüm camianın yüzü gülerken, bu zorlu karşılama öncesinde takımı yalnız  bırakmayarak, teknik adamlara ve oyunculara destek veren yöneticiler, ortaya konulan mücadeleden ve kazanılan 3 puandan son derece memnunlar. Yeşil-beyazlı ekibin, ilerleyen haftalarda lige ağırlığını koyacağını ifade eden yöneticiler, “Malatyaspor galibiyeti bize, teknik adamlara, oyuncularımıza taraftarlarımıza büyük moral oldu. Milli maç arasında oyun ve oyuncu eksiklerimizi tamamladığımız da, keyif veren bir Konyaspor izleyeceğiz” dediler.

Malatya'da takımı yalnız bırakmayan yöneticilerden Selçuk Aksoy, Celalettin  Yılmaz, Okay Tınkır, Mehmet Tosunoğlu, Abbas Kılınç, Osman Koçak, Muzaffer Eğerci ve  Recep Çınar,  maçla ilgili düşüncelerini açıkladılar. Değişik kesimlerin, özellikle bazı yorumcuların maç oynanmadan önce Malatyaspor'u favori gibi göstermelerine, kazanılan bu 3 puanla en iyi cevabı verdiklerini bildiren yöneticiler, “Malatspor karşısında hem oyun olarak hem de mücadele olarak üstün bir performans sergiledik, bunun sonucunda da önemli bir galibiyete imza attık. Konya'ya 3 puanla dönmenin huzuru içindeyiz. Bu maçın kolay olmayacağını biliyorduk, ama oyuncularımızın sahaya yansıttıkları mücadele ve iyi performans skorun lehimize olmasının en büyük nedenlerinden birisi olarak karşımıza çıktı. Biz yönetim olarak gerçekten hem oyundan hem de skordan çok memnunuz. Elbette hem oyun hem de oyuncu bazında aksayan yerlerimiz var, ama bi milli maç arasında bunları da giderip, Atiker Konyasor olarak lige ağırlığımızı koyacağız” şeklinde konuştular.

CAMİAYA MORAL OLDU

Malatyaspor gibi güçlü bir ekipten, hem de deplasmanda kazanılan 3 puanın camiaya büyük moral olduğunu savunan yöneticiler, Malatya'ya kadar gelerek takımı yalnız bırakmayan taraftarlara da teşekkür ettiler.  Hilmi Kulluk başkanlığındaki kulübün yeni bir yapılanmaya gittiğini, bunun kesintiye uğramaması için de, güzel skorların arkasının mutlaka gelmesinin gerektiğini bildirdiler. Malatyaspor maçının bu anlamda da çok kıymetli olduğuna değinen yöneticiler, “İyi bir maç oldu ve kazandık. Buradan taraftarlarımıza da teşekkür ediyoruz. Malatya'ya kadar gelerek takımı yalnız bırakmamaları büyük bir fedekarlık. İnşallah önümüzdeki maçlarda onlara daha iyi bir Konyaspor izlettireceğiz. Taraftarlarımız hem oynanan oyundan, hem de skorlardan memnun olacaklar.”

Yöneticiler, verilen milli arayı en iyi şekilde değerlendirdikten sonra Fenerbahçe ile Konya'da karşı karşıya geleceklerini, bu maçtan da 3 puanla ayrılan taraf olacaklarını sözlerini eklediler.

FERHAT TÜRKOĞLU

  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.