Yönet: Üzerimize düşeni yaptık

Yönet: Üzerimize düşeni yaptık

Konyaspor Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Cengiz Yönet, Süper Lig'de 2010-2011 sezonunda başarılı olacak bir takım oluşturma adına yapılan çalışmaların sonuna geldiklerini ve son derece iyi geçen 3 etaplık kamp döneminin ardından ligin başlamasına kada

ZİYA DOĞAN’A GÜVENİYORUZ

Kadrodaki revizyon nedeniyle transfer edilen oyuncuların performanslarının spor kamuoyu tarafından soru işareti olarak gösterildiğini ve bunun da taraftarlar arasında endişeye neden olduğunu belirten Cengiz Yönet, "Yeni kurulan ekiplerin geçmiş dönemlerde uyum sürecinin uzun sürmesi nedeniyle sıkıntılar yaşadığını gördük. Ama bu demek değildir ki aynı sıkıntıları bizde yaşayacağız. Bir kere takımımızın başında Ziya Doğan gibi çok tecrübeli, bu durumların üstesinden nasıl gelineceğini bilen başarılı bir teknik adam ve ekibi var. Oyuncularımız ligde sıkıntı yaşamamak adına çok iyi çalışıyorlar. Yönetim olarak bizlerde transferleri yaparak üzerimize düşen görevi yerine getirdik. Şimdi görev sırası taraftarlarımıza ve Konya şehrine düşüyor. Bu takıma destek versinler. Ellerinden geldiğince maddi manevi katkıda bulunsunlar. Hiçbir maç oynanılmadan kazanılmıyor. Bunun örneklerini her sene yaşıyoruz. Kim daha fazla ister, o gün için yüreğini sahaya yansıtırsa o takım kazanıyor. Bizimde yüreğini sahaya koyacak, başarıya aç oyunculardan oluşan bir kadromuz var. Her oyuncu başarılı olmak ister. Zaten bu düşüncede olmayan oyuncuların aramızda bulunmayacağını kamuoyunun bilmesini istiyoruz" şeklinde görüş belirtti.

ÖNEMLİ OLAN TAKIM OLMAK

Basın Sözcüsü Cengiz Yönet, "Önemli olan takım olabilmek ve takım ruhunu yakalayabilmek. Bizimde bu konuda son derece gayretli olan bir kadromuz mevcut. Lige kadar önümüzdeki süreyi en iyi şekilde değerlendirmek ve eksiklerimizi asgari düzeye indirmek istiyoruz. Futbol takımları için en önemli etken moral motivasyon ve taraftar desteğidir. Ben buradan taraftarlarımıza seslenmek istiyorum. Ligin yeni takımı olarak iç sahada oynayacağımız maçlarda alacağımız sonuçlar sezon içerisindeki sıralamada yerimizi belirlemede önemli bir etken olacaktır. Kendilerinden 2010-2011 sezonunda Konya'daki maçlarımızda tribünleri doldurarak bizleri yalnız bırakmamalarını ve son düdük çalana kadar desteklerini sürdürmelerini istiyoruz" diye konuştu.

FİKSTÜR ÇOK ÖNEMLİ DEĞİL

2010-2011 sezonunun ilk maçını deplasmanda geçen sezonun şampiyonu Bursaspor ile oynayacaklarını da hatırlatan Yönet, "Her takımla sezon içerisinde karşılaşacağımız için fikstürün önemli olmadığını düşünüyoruz. Ama sezonun ilk maçlarında alınan sonuçlar ve başlangıçlar takımlar adına ilerleyen lig maratonunda moral motivasyon anlamında önemlidir. Uzun bir aradan sonra Anadolu'dan çıkan son şampiyon takım ile yapacağımız maçla sezona başlamak heyecan verici. Amacımız yenilenen Bursa Atatürk Stadyumu'na gelecek taraftarlara iyi bir maç izlettirmek ve sonucunda sahadan iyi bir netice ile ayrılabilmek. Bunu başaracak kapasitemiz olduğuna inanıyoruz. Takımımız, bu sene başarılı bir sezon geçirecek ve Konyalıları gururlandıracaktır" şeklinde görüş belirtti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.