Yolspor yenilgiye rağmen ligde kaldı

Yolspor yenilgiye rağmen ligde kaldı

Amatör Küme A ve B Grupları’nda 2009-2010 futbol sezonu dün oynanan karşılaşmalarla tamamlandı. A Grubu’nun zirvesinde Statspor haftalar önce şampiyonluğu garantilerken dün ligde kalma mücadelesi veren Yolspor ile karşı karşıya geldi.

Stat Yolspor’u Mustafa Uluharman ve İbrahim Yaprakçı’nın attığı gollerle 2-1 mağlup etti. Yolspor’un tek golü ise Uğur’dan geldi. Yolspor aldığı bu yenilgiye rağmen ligde kalmayı başardı. Yolspor gibi ligde kalma mücadelesi veren Hakimiyetspor, dün Selçukspor ile karşı karşıya geldi. Hakimiyet, maçta 3-0 mağlup durumdayken çıkan olaylarla birlikte hakeme saldırmasıyla maç tatil edildi. Büyük ihtimale 3-0 hükmen yenik sayılacak olan Hakimiyet bu skorla lige veda eden takım olacak.

B Grubu’nda ise şampiyon takım ve ligden düşün takım son haftada beli oldu. Haftaya lider giren Cihanbeyli Belediyespor, kendi saha ve seyircisi önünde Demirspor ile 1-1 berabere kalarak mutlu sona ulaşan takım oldu. 32 puanlı iki takımın mücadelesinden çıkan birer puanla Cihanbeyli averajla şampiyon olurken, Ereğli Şekerspor, Derespor’u 3-1 mağlup etti ve ilk iki takımla aynı puana gelerek 3. duruma yerleşti. Lig’in alt sıralarında isi yine büyük heyecan yaşandı. Ligde kalma mücadelesi veren Havzanspor, Mobilyacılar Sitespor’u 6-2 mağlup etti. Karapınar Esnafspor kendi saha ve seyircisi önünde İçeri Çumra Belediyespor’u 3-2 mağlup etti. Maliseypor’un haftayı 3-0 hükmen galibiyetle tamamlaması ile Karapınar Esnafspor lige veda eden takım oldu.

YOLSPOR:1 STATSPOR: 2
SAHA: 3 Nolu
HAKEMLER: Mehmet Sarıçiçek, Mevlüt Uslu, Murat Bardakçı.
YOLSPOR: Ensal, Abdullah, Sami, Burak, Ziya, Oğuzhan, Hüseyin, Mesut, Hasan Hüseyin, Uğur, Fatih.
STATSPOR: Yasin, Ramazan, Mehmet, Mustafa Melekoğlu, Abidin (Mustafa Akman), Yasin Uluçay, İbrahim Söylemez, Metin, İbrahim Yaprakçı, Mustafa Uluharman, Onur.
GOLLER: Dk 9 Uğur (Yolspor), Dk 37 Mustafa Uluharman, Dk 70 İbrahim Yaprakçı (Statspor)
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.