Yollar kapandı vatandaşlar mahsur kaldı

Yollar kapandı vatandaşlar mahsur kaldı

Konya'da etkili olan kar yağışı nedeniyle pek çok kara yolu ulaşıma kapatılırken organize sanayilerinde çalışan vatandaşlar sanayide mahsur kaldı.

Konya'da etkili olan kar yağışı nedeniyle pek çok kara yolu ulaşıma kapatılırken organize sanayilerinde çalışan vatandaşlar sanayide mahsur kaldı. Ankara yolu Konsan bölgesi'nden başlayan yoğunluk Hava Alanı ve Organize Sanayi köprülü kavşaklarına kadar sürüyor. Mahsur kalan sürücüler ters yollardan ulaşım sağlamaya çalışırken polis ters yollardan gelen sürücüleri engellemeye çalışıyor.

Polis telsizlerinden bazı işçi servislerinin yolcuları yolda bıraktıkları belirtilerek sanayilerden servis araçlarının çıkmasının engellenmesi ve yol açılınca salınmaları anons edildi.

10922593_10204910052305076_5112671691706724938_n.jpg

 

Gazetemizi arayarak Konya Organize Sanayi'nde mahsur kaldıklarını belirten vatandaşlar, "2 saatten bir sanayiden çıkamıyoruz. Ankara yolu kapalı, Aksaray Yolu tarafı da kapalı. Bize hiç bir bilgi verilmiyor. Tipi çok şiddetli devam ediyor. Mahsur kaldık" şeklinde konuştu.

2.20150107154843.jpg

Öte yandan Beyhekim Devlet Hastanesi ile İstanbul Çevre Yolu'nu bağlayan yolların da kapalı olduğu ifade edildi. Hastane personelinden verilen bilgiye göre ulaşım sağlanamadığı için kara kara düşünen vatandaşlar, geceyi nerede geçireceğini şimdiden düşünmeye başladı.

Şehrin pek çok noktasında ulaşım sağlanamazken belediyeni biran önce çalışmaları hızlandırarak kapalı yolları açması istendi.

HÂLİD ŞEN – merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.