Konya’da kafeciler eylem yaptı

Konya’da kafeciler eylem yaptı

Zafer’de canlı müzik sektöründe faaliyet gösteren kafeciler, Zafer Tramvay Durağı karşısında bir araya gelerek eylem yaptı.

Eyleme yaklaşık 100 kişi katıldı. Esnaflar, kendilerine ceza yazıldığını iddia etti. Kafeciler adına konuşan Ayşe Parlak, “Sizlere dürüst, ahlaki olarak hizmet verdiğimiz ve her geçen gün daha kaliteli bir yol izlediğimiz canlı müzik kafelerin son zamanlarda belediye ve Emniyet Müdürlüğü’nden kafelerimize yazılan cezalar ve mühürlenmelerden söz etmek istiyoruz” dedi. Kendilerine ceza yazıldığını iddia eden kafeciler, cezaların fazla, kafelerin uzun süre mühürlenmesinin kendilerini maddi ve manevi olarak zor duruma soktuğunu belirtti. Kafeciler adına konuşan Ayşe Parlak, ayrıca şunları kaydetti:

whatsapp-image-2024-10-13-at-19-17-57.jpeg

“Batağa doğru sürükleniyoruz. Bizler canlı müzik kafe sahipleri olarak hem ekonomik krizi göz önünde tutarak, hizmet vermeye çalışırken emniyet ve zabıtaların baskılarından dolayı bu konuşmayı gerçekleştiriyoruz. Buradan belediyemize, emniyet müdürlüğümüze seslenmek, sesimizi duyurmak istiyoruz. Lütfen ekmek teknemizden, çocuklarımıza baktığımız kafelerimizden ellerinizi çekin. Emniyet ve zabıtalar tardından her gün acımasızca yazılan yüklü miktardaki cezaların, uzun süreli kafelerin kapanmasının son bulmasını istiyoruz.”

whatsapp-image-2024-10-13-at-19-17-58-1.jpeg

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum