Yollar: Hak ettiğimizi alamıyoruz

Yollar: Hak ettiğimizi alamıyoruz

Beyşehir Belediyespor Güreş Antrenörü Adil Yollar, geçtiğimiz hafta Yozgat’ta yapılan Türkiye Yıldızlar terfi müsabakalarında imkanları bol ve tecrübeli olan büyük il takımlarını geride bıraktıklarını ancak sporcularının hak ettikleri ilgiyi ve yard

23-25 Nisan 2010 tarihinde Yozgat’ta yapılan Türkiye Yıldızlar terfi müsabakalarına Beyşehir Belediyespor 8 sporcu ile katılırken, 50 kiloda Yusuf Yollar 3'ncü, 4 sporcu 5'nci oldu.

Toplam 26 takımın katıldığı ve ilk 4'e giren takımların bir üst guruba çıktığı müsabakalarda, Güreş Eğitim Merkezleri ilk 4’ü paylaşırken, Beyşehir Belediyespor ise 8'nci oldu. Beyşehir Belediyespor Güreş Antrenörü Adil Yollar, sporcularının tecrübesiz olmalarına rağmen çok iyi mücadele ettiğini belirterek, “Sporcularımız ellerindeki imkan ile gerek benim gerekse diğer antrenör ve sporcular tarafından şaşkınlık uyandırarak geleceklerinin parlak olduklarını gösterdiler. Bütün sporcularımızın göstermiş oldukları üstün gayret ve çabadan dolayı hepsine çok teşekkür ediyorum ve gözlerinden öpüyorum" dedi.

Adil Yollar, kendilerine verilen vaatlerin tam olarak yerine getirilmediğini ifade ederek, “Bu durum bizi ziyadesiyle üzdü ama kısıtlı imkan ve düzen içerisinde bulunmamıza rağmen müsabakalara katılan daha organize, imkânları bol ve tecrübeli olan büyük il takımlarını bile geride bıraktık. Sporcularımız bence hak ettikleri ilgiyi ve yardımı görmüyorlar. Sporcularımızın daha başarılı olmaları için onların gayret ve çabaları bence yeterli olmaz. Beyşehir halkı ve belediyemizce bizler onların ellerinden tutarak destek olmalıyız” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.