Yolcu: Kenetlendik

Yolcu: Kenetlendik

Selçuk Üniversitesi, yeni sezon hazırlıklarına aralıksız devam ediyor. Sarı-mavili ekibin takım kaptanı Murat Yolcu, iyi bir ekip olduklarını ve şampiyon olmak için kenetlendiklerini söyledi

Basketbol Erkekler 2. Lig B Grubu’nda mücadele edecek olan sarı-mavili temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi’nde lig hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Selçuk Üniversitesi, dün konuk ettiği Uşak Üniversitesi ile bugün ikinci kez özel maçta karşılaşacak. Arena Spor Salonu’ndaki maç 14.00’de başlayacak.
Selçuk Üniversitesi kaptanı Murat Yolcu yeni sezon hazırlıklarının yoğun bir şekilde geçtiğini takım olarak şampiyonluğa kenetlendiklerini belirtti. Takım olarak yeni bir takım olduklarını söyleyen takım kaptanı Yolcu, yeni bir takım olmalarına rağmen takımda hiçbir uyum sorunu olmadığının altını çizerken takım olarak çalışmalarının neşeli ve güzel bir şekilde geçtiğini ifade etti. Yeni sezon öncesi hazırlık turnuvalarına katıldıklarını kaydeden Yolcu; “Lig öncesi hazırlıklarımız tüm hızıyla devam ediyor. Katıldığımız turnuvalarda kendimizi görme imkânı bulduk ve çalışmalarımıza bu doğrultuda devam ediyoruz. Bu müsabakalar takım olarak Lige ne kadar hazır olduğumuzu bize gösterdiği için çok önemliydi. Bizim amacımız ve hedefimiz Torku Selçuk Üniversitesi olarak yeni sezonda şampiyonluğu göğüslemek ve şehre ve taraftarlarımıza bu mutluluğu yaşatmak” dedi.
İyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerine dikkat çeken Yolcu; “Çalışmalarımızı Ayhan Kalyoncu hocamızın nezaretinde tüm hızıyla devam ettiriyoruz. Takım arkadaşlarımızla birlikte uyumlu bir şekilde çalışmalarımız devam ediyor. Benim ve takım arkadaşlarımın tek bir düşüncesi var o da bu yıl Torku Selçuk Üniversitesi olarak 1. Lige çıkmak. Taraftarımızın geçen sezon bize olan desteğini gördük. Bu yılda aynı desteğin daha fazlasını yapacaklarından hiç korkumuz yok. Bizde takım olarak şehre ve taraftarlarımıza şampiyonluk heyecanını yaşatmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” diye konuştu.
Takım olarak bir eksiklerinin olmadığını belirten takım kaptanı Murat Yolcu, takım olarak tüm imkânlara sahip olduklarını kendilerine kalan sadece yeni sezonda mücadele etmek olduğunu söyleyerek, takım adına bu mücadelede emeği geçen herkese teşekkürlerini sundu. Takım olarak şampiyonluğa kenetlendiklerini ifade eden Yolcu; “Lig öncesi son hazırlık maçlarını tamamlamamıza az kaldı. Uşak Üniversitesi ile evimizde oynayacağımız maç bizim çok önemli bu hazırlık maçında galibiyet alarak Lige mutlu bir şekilde başlamak istiyoruz” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.