Yök Başkanı Konferans Ve Fuar İçin Çek Cumhuriyeti’ne Gidecek

Yök Başkanı Konferans Ve Fuar İçin Çek Cumhuriyeti’ne Gidecek

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Gökhan Çetinsaya, Avrupa Uluslararası Yükseköğretim Konferansı ve Fuarı için Çek Cumhuriyeti’ne gidecek. Geçtiğimiz yıl 25.cisi İstanbul’da gerçekleşmiş olan organizasyon çerçevesinde...

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Gökhan Çetinsaya, Avrupa Uluslararası Yükseköğretim Konferansı ve Fuarı için Çek Cumhuriyeti’ne gidecek. Geçtiğimiz yıl 25.cisi İstanbul’da gerçekleşmiş olan organizasyon çerçevesinde 80 ülkeden 4 binin üzerinde katılımcı İstanbul’da yükseköğretimi tartışmıştı.

Avrupa Uluslararası Eğitim Derneği’nin (EAIE), 90 farklı ülkeden 5 bine yakın yükseköğretim mensubunun katılımıyla Prag’da 26. kez düzenleyeceği ‘Yeni Bir Döneme Giriş’ konulu konferansa ve yurtiçi ve yurtdışından üniversitelerin katılacağı yükseköğretim fuarı 16-19 Eylül 2014 tarihleri arasında yapılacak. Yükseköğretim Kurulunun ve Türkiye’den 60 üniversitenin ‘Study in Turkey’ markası ile tanıtım yapacağı fuarda dünyanın her yerinden gelecek üniversite temsilcileri ile yükseköğretimin uluslararasılaşması kapsamında görüşmeler yapılacak. Avrupa’nın en büyük, dünyanın ikinci büyük eğitim kongresi olan EAIE Konferansı, her yıl farklı bir ülkede düzenlenerek binlerce profesyoneli bir araya getirmekte, yükseköğretimde iş birliği ve görüş alış verişine olanak sağlamayı amaçlıyor.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.