Yiyip içip Konya’ya laf ettiler

Yiyip içip Konya’ya laf ettiler

Konya’da bir vatandaş gittiği kafede abartı bulduğu hesap fotoğrafını sosyal medyadan paylaşıp üzerine “Konya genelde çok dindar bir yer” demesi sosyal medya kullanıcılarının tepkisine neden oldu.

Konya’da lüks bir kafede arkadaşlarıyla yiyip içip hesap gelince hesabı abartı bulan bir vatandaşın adisyon fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşıp Konya’nın dindarlığına laf etmesi vatandaşların tepkisine neden oldu. Hilal Özcan isimli Twitter kullanıcısının adisyon fotoğrafını paylaşıp yanına, “Konya genelde çok dindar bir yer” başlığıyla, “Arkadaşlar bu adisyon Konya Meram’da bir yeni açılan bir kafeye ait. Dün yaklaşık 10 arkadaş bir buçuk saat kadar oturmamızla beraber en fazla iki kilogram tatlı bir kilogram dondurma sonrasında gelen hesap. Lütfen bende ekli olan tüm arkadaşlarım paylaşsın ki millet neyin ne olduğunu görsün. Biz öpüldük başka arkadaşlar öpülmesin” şeklinde yayımlaması sosyal medya kullanıcılarından tepki aldı.

eee.png

Kullanıcılar tarafından fotoğrafa yüzlerce yorum yapıldı ve paylaşıldı. Duruma tepki gösteren bir sosyal medya kullanıcısı, “Menü listesinde fiyatlara bakmadınız mı? Baya da yemiş içmişsiniz ve işletmenin kalite, hizmetine göre fark eder fiyatlar, gittiğiniz yerde moda mahalle kahvesi değil fiyatlar makul” dedi. Bazı kullanıcılar ise olayın Konya’nın dindarlığıyla alakası olmadığını ve Konya üzerine oynanan kirli bir oyun olduğunu savunarak, “Dünyalar yenmiş orda adamlar ne desin? Kardeşim Konya muhafazakar şehir sizden yediğinizin yarısını alalım, hepsini almak Müslümanlığa sığmaz mı demeleri lazımdı? Bunların hepsi Konya üzerine oynanan kirli birer oyun” ifadelerini kullandı.

ALİ İBİLEME merhabahaber.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum