Yıllar sonra iftarda bir araya geldiler

Yıllar sonra iftarda bir araya geldiler

Başak ve Elmas Lisesi Mezunları Mensupları Derneği (BEMDER) düzenlediği iftar programında öğrencileri ve öğretmenlerini bir araya getirdi

Başak ve Elmas Lisesi Mezunları Mensupları Derneği (BEMDER) düzenlediği iftar programında öğrencileri ve öğretmenlerini bir araya getirdi.

Özel Armağan Eğitim Kurumları’nda gerçekleştirilen organizasyona AK Parti Konya Milletvekili Prof. Dr. Cem Zorlu, Saadet Partisi İl Başkanı Mehmet Şen, PTT Başmüdürü Mevlüt Keklik, Adana PTT Başmüdürü Hakkı Altuntaş, Dernek Başkanı Mehmet Sarı ve çok sayıda Başak ve Elmas Lisesi mezunu katıldı. Birçoğu uzun yıllardır görüşemeyen Başak ve Elmas Lisesi mezunları, derneğin düzenlemiş olduğu bu iftar programında bir araya gelerek hem birlikte iftar açma, hem de eskileri yad etme fırsatı buldu.

Kur-an’ı Kerim tilaveti ile başlayan programın açılış konuşmasını BEMDER Başkanı Mehmet Sarı yaptı. Mehmet Sarı, “Başak ve Elmas Lisesi mezunları olarak kaynaşma, dayanışma ve birlikteliğimizin devamlılığını sağlamak için dernek kurduk. Katılımların her geçen gün biraz daha arttığını görmek bizi onurlandırıyor” dedi. Mehmet Sarı, Başak Lisesi mezunları olarak her daim beraber olmayı hedeflediklerini sözlerine ekledi.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.