Yıldız Basketbol Mili Takımı Şampiyon Oldu

Yıldız Basketbol Mili Takımı Şampiyon Oldu

Pınar Uluslararası Yıldız Erkekler Basketbol Turnuvası finalinde Litvanya’yı 69-68 mağlup eden Yıldız Basketbol Milli Takımı şampiyon oldu

 Pınar Uluslararası Yıldız Erkekler Basketbol Turnuvası'nın final maçında, Litvanya'yı 69-68 yenen Türkiye, birinci oldu.
 
Konya'da düzenlenen turnuvanın final maçında Litvanya'yı 69-68 mağlup eden ay yıldızlı basketbolcular, maçın bitiş düdüğüyle büyük sevinç yaşadı.
 
Pınar Uluslararası Yıldız Erkekler Basketbol Turnuvası’nda finale çıkan Türkiye, normal süresi 56-56 biten maçta uzatma sonucunda Litvanya’yı 69-68 yenerek, turnuvada birinci oldu. Karşılaşma boyunca etkili bir oyun ortaya koyan ay-yıldızlılar, maçın normal süresi bittiğinde 56-56 berabere kaldılar. Uzatma bölümünde, taraftar desteğini arkasına alan Türkiye maçı 69-68 kazandı.
 
Şampiyonluk sevincini önce birbirleriyle ve teknik ekiple paylaşan milli basketbolcular, daha sonra taraftarlarının yanına giderek kutlama yaptı.
 
Maçın ardından düzenlenen kupa töreninde, birinci Türkiye ile ikinci Litvanya ve üçüncü Fransa'ya, kupa ve madalyaları verildi. Ay-yıldızlı ekip, kupa ve madalyalarını Türkiye Basketbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Alper Arıkoğlu ve Konya Valisi Muammer Erol'un elinden aldı.
 
Madalyaların verilmesinin ardından şampiyonluk kupasını kaldıran yıldız milliler, salonda tur attı ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.