Yıldırımhan'da 4. Geleneksel Veli Puzzle Şöleni Yapıldı

Yıldırımhan'da 4. Geleneksel Veli Puzzle Şöleni Yapıldı

Mersin'de Özel Yıldırımhan Gülcihan Memiş İlkokulu tarafından 4.Geleneksel Ailemle Okuldayım Puzzle Şenliği düzenlendi. Aileleriyle birlikte okulun yolunu tutan çocukların spor sahasındaki koordinasyonuyla etkinlik başladı. En hızlı şekilde...

Mersin'de Özel Yıldırımhan Gülcihan Memiş İlkokulu tarafından 4.Geleneksel Ailemle Okuldayım Puzzle Şenliği düzenlendi.

Aileleriyle birlikte okulun yolunu tutan çocukların spor sahasındaki koordinasyonuyla etkinlik başladı. En hızlı şekilde parkuru tamamlayan öğrencilere hediye takdiminin ardından, babalar parkur etkinliğinde ter döktü. Yarışma esnasında çocuklar ve anneleri sahadaki babalarına destek oldu.

Parkur etkinliğin ardından çocuklar okul bahçesinde kumandalı araba yarışı yaptı. Bahçe etkinlikleri sonrasında puzzle yarışmasına geçen aileler 3D olarak Türkiye’nin tarihi yapılarından kız kulesi puzzlelerini tamamlamak için zamanla yarıştı. Yarışma sonrasında dereceye giren ilk 3 aileye çeşitli hediyeler takdim edildi. Okul Müdürü Hüseyin Çelik, çalışma şartları nedeniyle çocukların aileleri ile birlikte vakit geçirmesinin zorlaştığı bir dönemde bu tür etkinliklerin önemli olduğunu ifade etti. Puzzle şenliği ile öğrencileri ve ailelerini aynı masa etrafında buluşturduklarını kaydeden Çelik şöyle devam etti: "Ailelerimiz şenliğe yoğun ilgi gösterdi. Öğrencilerimiz aileleriyle yarışmanın ve ürün ortaya koymanın mutluluğunu yaşadı."

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.