Yıldırım: Takıma güvenimiz tam

Yıldırım: Takıma güvenimiz tam

Selçukspor Futbol Şube Sorumlusu Hasan Yıldırım, “Yeni Doğanhisarspor maçında iyi bir futbol seyrettirerek sahadan 3 puanla ayrılmak istiyoruz” dedi

Konya Süper Amatör Lig’in en köklü takımı Selçukspor, haftasonu evinde oynayacağı Yeni Doğanhisarspor maçının hazırlıklarını Dumlupınar Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürüyor. Selçukspor Futbol Şube Sorumlusu Hasan Yıldırım yaptığı açıklama ile Pazar günü saat 14.00’te  oynayacakları Yeni Doğanhisarspor maçından 3 puanla ayrılmak istediklerini belirtti.

“İYİ BİR FUTBOL SEYRETTİRECEĞİZ”

Genç bir kadro oluşturarak lige başladıklarını belirten Hasan Yıldırım, “Amacımız orta sıralar.Konya’nın en köklü takımı Selçukspor’u ayakta tutmak için gece gündüz çalışıyoruz. Pazar günü evimizde Yeni Doğanhisarspor’u ağırlayacağız. Bu maçta öncelikli amacımız Konyalı futbolseverlere iyi bir futbol seyrettirmek. İnşallah sahadan 3 puanla ayrılacağız. Takımımıza güvenimiz tam. Konyalı futbolseverleri maçımıza davet ediyoruz” dedi.

“BİZ ATAMADIK ONLAR ATTI”

Geçen hafta ‘atamayana atarlar’ sözünü Çumra maçında yaşadıklarını açıklayan Yıldırım, “Geçen hafta iyi bir oyun ortaya koyduk. Maalesef son vuruşları iyi yapamadık. Bunu da genç bir ekip oluşumuza bağlıyorum. Her maçtan ders çıkararak, tecrübe edinerek, üstüne koyarak lige devam edeceğiz. İyi pozisyonlar yakaladık. Ama atamadık. Atamayana atarlar sözünü Çumra’da yaşadık. Biz atamadık, Çumra attı.Yeni Doğanhisarspor maçında yakalayacağımız pozisyonları golle sonuçlandırmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

“ZAHİR RENKLİBAY BÜYÜK BİR ŞANS”

Atiker  Konyaspor yönetiminde yer alan Zahir Renklibay’ın Konyaspor camiası için önemli bir şans olduğuna dikkat çeken Yıldırım, “Zahir Renklibay futbolun her alanında çalışmış bir isim. Futbol oynadı. Yöneticilik yaptı.  Şu anda Selçukspor kulüp başkanı ve Atiker Konyaspor yöneticisi. Selçukspor için yaptığı fedakarlıkların fazlasını Atiker Konyaspor altyapısı için yapıyor ve yapacaktır da. Kulüp başkanımız Zahir Renklibay’a kulübümüze ve Konya futboluna verdiği destekler için teşekkür ediyorum” sözlerini kullandı.

AHMET SÜTCÜ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.