Yıldırım: Oyundan memnunum

Yıldırım: Oyundan memnunum

Anadolu Selçukspor Teknik Direktörü Mehmet Yıldırım Nazilli Belediyespor karşısındaki oyun ve mücadeleden memnun olduğunu söyledi

Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Anadolu Selçukspor sezonun 22. haftasını iç sahada oynadığı Nazilli Belediyespor beraberliği ile tamamladı. Rakibi ile 1-1 berabere kalan yeşil-beyazlı ekip puanını 24 yaptı.  Karşılaşma sonrasında konuşan Anadolu Selçukspor Teknik Direktörü Mehmet Yıldırım futbolcuların sergilediği oyundan memnun olduğun dile getirdi.

Yıldırım: “Bizim bu kendi sahamızda oynadığımız üçüncü karşılaşma oldu. İlk iki maçta mağlup olmuştuk. Geçtiğimiz haftada deplasmanda Bandırmaspor gibi güçlü bir ekibi mağlup ederek üç puan aldık. Bu haftada deplasmanda aldığımız galibiyetin anlam kazanması adına kendi sahamızda galibiyet elde edebilmek için hazırlandık. Çocuklar çok iyi oynadılar. Böyle oynamaya devam etsinler maçları da kazanırlar. Bizim durumumuz belli, Pilot takımız ve oyuncuların gelişimi için elimizden geleni yapacağız. Önümüzdeki günlerde çalışmalarımızı sürdürerek, üzerine koyarak gideceğiz. Oyuncu kardeşlerimiz bize bunu gösterdi. Ben onların hocası olarak, abileri olarak bu gün çok keyif aldım, çok memnunum. Söylediklerimizi tamamen yerine getirdiler. Maçın ikinci dakikasında ne olduğunu anlamadan gol geldi. Sonrasında oyun bizim kontrolümüzde geçti. İnşallah böyle oynamaya devam edeceğiz. Futbolcular gelişecek ve bizde puan olarak daha iyi yerlere geleceğiz. Önümüzdeki maçlarda sizlere daha iyi futbol izlettireceğiz ve iyi sonuçlar alacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.