Yılbaşında Bankalar Kredi Kampanyalarına Hazırlanıyor

Yılbaşında Bankalar Kredi Kampanyalarına Hazırlanıyor

Garanti Bankası yılbaşı kredisi ile birlikte yeni yıla nakit sorunlarınızı çözmüş bir şekilde girebilirsiniz.

kredisi ile birlikte yeni yıla nakit sorunlarınızı çözmüş bir şekilde girebilirsiniz. Bu sayede gerekli olan bütün masraflarınızı karşılayabilir ve ihtiyaçlarınızı anında çözebilirsiniz. Garanti Bankası kredilerinin diğer türlerinden de bu şekilde tanışabilirsiniz. Konut, araç, ihtiyaç ve eğitim kredileri gibi geniş bir kredi ürünlerini içerisinde bulunduran Garanti Bankası bu şekilde müşterilerinin her türlü sorununa çözüm aramak istemektedir.

ile birlikte yapılacak olan bütün bu işlemler sayesinde gerekli olan başvuru şartlarını taşıdığınız zaman hızlı bir şekilde kredi alabilirsiniz. Üstelik kredilerinizi Finansbank internet şubesi üzerinden hesaplayabilir ve böylece bütçenize en uygun kredi seçeneklerini görebilirsiniz.

ile birlikte genel olarak en uygun faiz ve vade oranlarını görmeniz mümkün olmaktadır. 3 bin TL’den başlayan bu krediyi 20 bin TL’ye kadar alabilirsiniz. Üstelik kredi masrafı da 15 TL’den başlamaktadır. Bununla birlikte 0.95 gibi uygun bir faiz oranını kullanmanız da mümkün olmaktadır. Garanti Bankası ile birlikte başvurularınızı şubelerden yapabilirsiniz. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.