Yıl-der’den Asiad’a Ziyaret

Yıl-der’den Asiad’a Ziyaret

Mersin’de faaliyet gösteren Yıldırımhan Mezunlar Derneği (YIL-DER) Akdeniz Sanayici ve İşadamları Derneği'ne(ASİAD) ziyarette bulundu. YIL-DER Başkanı İlker Uğur ziyarette yaptığı konuşmada 'mezunlarımız neredeyse biz oradayız” sloganıyla...

Mersin’de faaliyet gösteren Yıldırımhan Mezunlar Derneği (YIL-DER) Akdeniz Sanayici ve İşadamları Derneği'ne(ASİAD) ziyarette bulundu.

YIL-DER Başkanı İlker Uğur ziyarette yaptığı konuşmada 'mezunlarımız neredeyse biz oradayız” sloganıyla yurt içi olsun yurt dışı olsun tüm mezunları ziyaret ettiklerini belirtti. 1500'e yakın mezunları olduğunu ifade eden Uğur, "Tabiki işhayatına atılmış mezunlarımız var. Gerek aile şirketlerinde olsun gerekse kendi işyerlerini kurmuş olanlar da var. Bunlara katkıda bulunmak istiyoruz. Ülkemizde ve yurt dışındaki fuarla, iş platformlarında mezunlarımıza bir ufuk, bir hedef belirlemede işbirliği yapmamız gerekiyor." dedi.

ASİAD Başkanı Rıdvan Oğuz ise Mersin’in bir turizm kenti olmanın yanı sıra bir liman kenti olarak da önemli bir konumda bulunduğunu ifade etti.

Oğuz, "Yıldırımhan Mezunlar Derneği'ndeki İşadamlarımıza destek olmak için elimizden geleni yapmaya hazırız. Çünkü sizlerin büyümesi ülkemizin büyümesi demektir. Sizlerin bizlere sunacağı projeler bizler için önemli." şeklinde konuştu.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.