YHT biletine zam geldi!

YHT biletine zam geldi!

Bayramın bitmesiyle birlikte YHT biletleri zamlandı. Konya-İstanbul arası bilet fiyatı 330 TL'den, 439 TL'ye, Konya-Ankara arası bilet fiyatı ise 103 liradan 146 liraya yükseldi. Son 7 ayda bilet fiyatlarına 2 kez zam yapılmış oldu

Bayram bitti, zam furyası devam ediyor. 7'den 70'e her ürüne zam geliyor. Zam furyasından nasibini Yüksek Hızlı Tren (YHT) biletleri de aldı. Bayram öncesi beklenen zam, bayram bitiminde geldi. Konya-Ankara, Konya-İstanbul sefer ücretleri artık daha pahalı olacak. Vatandaş, bilet alırken, daha fazla para ödeyecek. Uçak ve otobüs gibi YHT de ucuz olmaktan çıktı.

KONYA-İSTANBUL ARASI BİLET FİYATI YÜZDE 33 ZAMLANDI!

Konya- İstanbul (Söğütlüçeşme) arası bilet fiyatı bayram önü 306 TL'den, Konya-İstanbul (Bakırköy) ise 330 TL'den satışa çıkmıştı. Konya-İstanbul (Söğütlüçeşme) arası bilet fiyatı 398 TL oldu. İki nokta arası bilet fiyatı 92 TL zamlandı. Konya-İstanbul (Bakırköy) arası bilet fiyatı da 439 TL oldu. İki nokta arası bilet fiyatı 109 TL zamlandı. Son artışlarla birlikte Konya-İstanbul arası bilet fiyatı yüzde 33 zamlanmış oldu.

ankara.png

KONYA-ANKARA ARASI BİLET FİYATI 146 LİRA OLDU

Konya-Ankara arası bilet fiyatı bayram öncesi 103 liradan satışa çıkıyordu. Son artışla birlikte iki nokta arası bilet fiyatı 146 lira oldu. Konya-Ankara arası bilet fiyatı, 43 lira zamlandı. İki nokta arası bilet fiyatı yüzde 40 oranında zamlandı. Zam sonrasında Ankara-İstanbul YHT bilet fiyatı, 248 TL’den 323 TL’ye yükseldi. Ankara-Sivas 312 TL’ye ve Ankara-Eskişehir 136 TL’ye çıktı. Zamlı fiyatlar, bayramdan hemen sonraki gün geçerli olmak üzere uygulamaya girdi. Fiyatlara son olarak 2023 yılının ocak ayında zam yapılmıştı. 2022 yılında ise hızlı tren biletlerine toplam 5 defa zam gelmişti.

sogutlucesme.png

EMRE ÖZGÜL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum