Yeşil Kırşehirspor’da Hedef Galibiyet

Yeşil Kırşehirspor’da Hedef Galibiyet

Yeşil Kırşehirspor yönetiminin her perşembe düzenlediği olağan basın toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda Yeşil Kırşehirspor’un hedefleri, ligdeki konumu, maddi konuları ve önümüzdeki hafta Zaraspor ile oynanacak mücadele hakkında...

Yeşil Kırşehirspor yönetiminin her perşembe düzenlediği olağan basın toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda Yeşil Kırşehirspor’un hedefleri, ligdeki konumu, maddi konuları ve önümüzdeki hafta Zaraspor ile oynanacak mücadele hakkında konuşuldu. Toplantıya Yeşil Kırşehirspor Başkanı Yalçın Aydın ve yardımcı antrenör Mustafa Çolak katıldı.

Yeşil Kırşehirspor Başkanı Yalçın Aydın, takımın maddi ve manevi konuda desteğe ihtiyaç olduğunu ve böyle yokluklar içerisinde fazla büyük bir beklenti içerisinde olmadıklarını söyledi. Önümüzdeki hafta deplasmanda oynanacak Zaraspor maçı hakkında da açıklamada bulunan Aydın, hedeflerinin 3 puan olduğunu söyleyerek, "Ligin lider takımıyla deplasmanda alınacak bir puanın dahi büyük bir avantajı var." dedi.

Yardımcı antrenör Mustafa Çolak ise oynanacak Zaraspor maçının en kritik maçlardan biri olduğunu, Zaraspor’un ise genç, hızlı ve rakibi bozan bir ekip olduğunu söyledi. Kendilerininde hazırlıklarını iyi olduğunu oyuncuların motivasyonun da yerinde olduğunu belirterek 3 puanı alarak lider ile aralarındaki puan farkını azaltmak istediklerini söyledi.

Yeşil Kırşehirspor yönetimi tarafından Kırşehir İl Gençlik ve Spor Müdürü Şaban Güneş’e takıma olan hizmetlerinden ve katkılarından dolayı teşekkür plaketi verildi. Ödülü alan Şaban Güneş, Kırşehirspor’un bu zorluklar içerisinde gerek futbolcular olarak gerekse de yönetim olarak bütün gayretleriyle uğraştıklarından takımı sahipsiz bırakamadıklarını ve bırakmayacaklarını söyledi. Tüm arzularının Yeşil Kırşehirspor’un büyümesi ve kurumsallaşması için her türlü sıkıntılarında ellerinden geldiği kadar yardım edeceklerini belirtti.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.