Yerli Ve Yabancı Hocalarla Dil Eğitimi Verecek

Yerli Ve Yabancı Hocalarla Dil Eğitimi Verecek

Ata Ümit Eğitim Merkezi, dil eğitiminde yerli ve yabancı hocalardan yararlanacak. Merkezde İngilizce ve Fransızca, Rusça, İtalyanca, İspanyolca, Arapça öğretilecek; YDS, TOEFL, CAMBRIDGE YLE sınavlarının konular ve soru-cevapları ele alınacak.Eğitimler..

Ata Ümit Eğitim Merkezi, dil eğitiminde yerli ve yabancı hocalardan yararlanacak. Merkezde İngilizce ve Fransızca, Rusça, İtalyanca, İspanyolca, Arapça öğretilecek; YDS, TOEFL, CAMBRIDGE YLE sınavlarının konular ve soru-cevapları ele alınacak.

Eğitimler için kur seviyeleri Avrupa Dil Portfolyosu’na (A1, A2, B1, B2, C1, C2) uygun olarak belirlendi. Ata Ümit Eğitim Merkezi’nden yabancı dil eğitiminin amaçları ve yöntemi ile yapılan açıklamada şöyle denildi:

“ Çocuklarımızın okul derslerine yardımcı olmak amacıyla etüt hizmetinde bulunmaktayız. Dersler, konusunda uzman eğitmenler tarafından verilmektedir. Okulda ele alınan konular öğretmenlerimiz tarafından pekiştirilerek öğrencilerin başarıya ulaşması hedeflenmektedir. Kurumumuzda öğrenciler günlük ödevlerini yapıp haftanın son gününde içinde bulundukları haftaya yönelik deneme sınavlarına girmektedirler. Öğrenimin yanı sıra çocukların psikolojik ve pedogojik gelişimlerinin önemine vakıf olarak eğitimimizi bu konuyu da göz önünde bulunduracak şekilde vermekteyiz. Çünkü hedefimiz topluma faydalı, başarılı bireyler yetiştirmektir. “

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.