"Yerel Yönetim Tecrübesini Viranşehir’de Kullanmak İstiyoruz"

"Yerel Yönetim Tecrübesini Viranşehir’de Kullanmak İstiyoruz"

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Zeynep Karahan Uslu, AK Parti'nin yerel yönetimlerdeki tecrübesini Viranşehir’de de kullanmak istediklerini söyledi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Zeynep Karahan Uslu, AK Parti'nin yerel yönetimlerdeki tecrübesini Viranşehir’de de kullanmak istediklerini söyledi. Viranşehir’i çok kiymetli bulduklarını ifade eden Milletvekili Karahan Uslu belediye başkanı adayı için en doğru adayı seçmek istediklerini belirtti. Başkan adayı için ilçenin sorunlarını bilen, ilçenin beklentileriyle örtüşecek kapasitede kişilerin seçilmesini önemsediklerini ifade etti.

Milletvekili Karahan Uslu, "Partimizin en önemli yönü yerel yönetimdeki başarılarıdır. Cumhuriyet tarihinde bizim yarışacak bir parti görmüyoruz. Milletimizin desteğini arkamıza almak istiyoruz. Viranşehir’in yönetimi ile bir başarı portresini yakalamak istiyoruz. Büyükşehir için de Viranşehir’in oylarının büyük bir önemi var. Nüfusun çoğunluğunun kentte oturduğu bir yapı var karşımızda. Seçimin kaderini değiştirecek nitelikte özgün ağırlığı olan bir ilçe Viranşehir. Bu çerçevede hem büyükşehir hem de ilçe belediyesi için Ak Parti adayının kazanması için gayret göstermeliyiz."

Viranşehir’in görüntüsünü beğenmediğini ifade eden Zeynep Karahan Uslu ilçenin halinin ortada olduğunu, yapılan bir iki cadde dışında hizmetleri yetersiz bulduğunu söyledi. Viranşehir’in bir-iki caddeden ibaret olmadığının altını çizen Karahan Uslu, ilçenin kocaman olduğunu, her bölgeye eşit şekilde hizmet götürülmesi gerektiğini vurguladı. Seçimlere paralel olarak Türkiye’de çok ciddi gelişmelerin söz konusu olduğunu söyledi. Gerek yerelde gerekse ülke genelinde demokrasinin derinleşmesi hamlesi yaptıklarını dile getiren Karahan Uslu bu çerçevede Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 1 Ekim’de açıklayacağı demokrasi paketinin ülkenin ihtiyaçlarını karşılayacağını kaydetti.

AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Celalettin Sayan’da yaptığı açıklamada, göreve geldiği 2,5 yıllık zaman zarfında yarın seçim yapılacakmış gibi hazırlık yaptıklarını belirterek ilçede seçimin favorisi haline geldiklerini dile getirdi.
CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.