Yenilmezin konuğu Kadir Çöpdemir oldu

Yenilmezin konuğu Kadir Çöpdemir oldu

Meram Belediyesi tarafından düzenlenen ve Konya Televizyonu ekranlarından izleyicileri ile buluşan Ahmet Yenilmezle Meramda İftar Sofrası programına konuk olan ünlü tv yapımcısı ve oyuncu Kadir Çö

Meram Belediyesi tarafından düzenlenen ve Konya Televizyonu ekranlarından izleyicileri ile buluşan “Ahmet Yenilmez’le Meram’da İftar Sofrası” programına konuk olan ünlü tv yapımcısı ve oyuncu Kadir Çöpdemir, “Konya insana güven veren bir şehir. Sanki burada insanın başına hiçbir şey gelmeyecekmiş gibi bir his veriyor” dedi.

 

Meram Belediyesi tarafından farklı bir formatta hazırlanan “Ahmet Yenilmez’le Meram’da İftar Sofrası” programına birbirinden değerli ve ünlü konuklar katılmaya devam ediyor. Konya Televizyonu ve Furkan FM’den canlı olarak yayınlanan programın dünkü konuğu ünlü televizyon yapımcısı, sunucu ve oyuncu Kadir Çöpdemir’di.

 

“BİR YABANCININ MUTLAKA GÖRMESİ GEREKEN BİR ŞEHİR”

 

Konya’ya daha önce 4 -5 kez geldiğini hatırlatan Çöpdemir, “Bir yabancı Türkiye’ye geliyorsa İstanbul’dan sonra mutlaka Konya’yı da görmelidir. Çünkü Selçuklu dönemindeki muhteşem eserler burada. Bunun ötesinde Konya, bana güven veren ve çok temiz bir şehir. Sanki insanın başına hiçbir şey gelmeyecekmiş gibi huzur veriyor. Şivesi enteresan, etliekmeğine ve yöresel yemeklerine hayranım. Ve tabii ki Hz. Mevlana. İnsanın kalbine ve bünyesine sükun veren çok önemli bir değer. Bu yüzden Konyalılar çok şanslılar” dedi.

 

Her zamanki gibi esprileriyle programa renk katan ünlü sunucu Kadir Çöpdemir, Selçuklu eserlerindeki inceliğe ve zerafete de hayran kaldığını söyledi. Programa yurt içi ve dışından yüzlerce SMS ulaştı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.